Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda serije "Kud puklo da puklo"

Momčilo Otašević prvi put progovorio o prekidu dvogodišnje veze

Momcilo Otasevic
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/3
18.05.2015.
u 12:36

Crnogorski glumac čeka početak snimanja druge sezone, snima film i nada se nagradi iz Madrida

Crnogorski glumac Momčilo Otašević već sada može reći da je 2015. za njega poslovno uspješna. Odigrao je glavnu ulogu, ulogu rendžera Damira u seriji "Kud puklo da puklo" koja je najgledaniji televizijski sadržaj u Hrvatskoj, a prije nego što počne snimanje druge sezone, snima film "Ruske kape". Nominiran je i za najboljeg glumca na Međunarodnom festivalu u Madridu, a hoće li nagradu dobiti, znat će u srpnju. Nominaciju je zaslužio ulogom u filmu "Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa" Nikole Vukčevića.

– Nikola mi je i javio da sam nominiran. Raduje me uspjeh filma, a zatim i sama nominacija – kaže 25-godišnji Momčilo i na pitanje što je prema njegovu mišljenju presudilo da između 16 kandidata i on bude nominiran, odgovara: – Sve pripisujem ukupnom dojmu koji je film ostavio na žiri.

I dok Momčilo čeka odluku iz Madrida, gledatelji Nove TV čekaju rasplet prve sezone serije "Kud puklo da puklo" koju prati oko 720 tisuća gledatelja, a on vjeruje da je razlog tome tematika.

– Priča je bliska svima u regiji. A to što svi koji rade na njoj dobro rade svoj posao, pridonosi kvaliteti, a samim time i gledanosti – kaže Momčilo. Nakon odmora u rodnom Cetinju, kamo se iz Zagreba vratio poslije završetka snimanja prve sezone serije, Momčilo je počeo snimati film "Ruske kape".

– Tema je filma ovisnost o drogama. Ekipa koja ga snima mlada je i spremna na izazove – kaže Otašević koji igra ovisnika pa je za potrebe filma morao smršavjeti.

– Već sam oslabio, ali sve je pod kontrolom. Nije mi problem gubiti kilograme jer čim je krenulo toplije vrijeme, apetit mi se smanjio – otkriva. Film problematizira drogu kao najveću kušnju za mlade. Za sebe Momčilo kaže da je bio umjereno buntovan tinejdžer i dodaje: – Uvijek sam bio jasno određen prema drogi kao najvećem zlu za kojim čovjek može posegnuti.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

Prije tjedan dana medije je preplavila vijest da je nakon dvije i pol godine prekinuo vezu s Tinom Jovetić. Iako šturo, to je potvrdio rekavši:

– Presudila je udaljenost, nije lako uhvatiti korak sa svim mojim obvezama.

Komentara 2

Avatar fredi
fredi
20:39 06.06.2015.

Hvala Bogu da će biti i druga sezona KPDP!!! Nadam se jednako zabavno, zanimljivo, smiješno i emotivno.

HE
heny
11:17 12.06.2015.

Zelim mu jos puno uspjeha! Jako talentiran glumac, jedan od onih koji imaju sve:talent,strast za poslom a i izgled. Tek mu je 25, stigne napraviti veliku karijeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije