Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal ne jenjava

Momčilo Otašević izvan sebe zbog silovanja: 'Bio sam šokiran. Nisam ni slutio te grozote, ona mi je prijateljica'

Momčilo Otašević
Foto: Promo
1/7
30.01.2021.
u 13:16

- Kao odrastao čovjek znam da se takve stvari događaju, i u našoj branši i u raznim drugim branšama, ali kad se dogodi nekome koga znaš, onda te to šokira još više - rekao je glumac

Seksualno napastovanje glumica o kojem su prve progovorile mlade srpske umjetnice predvođene 26-godišnjom Milenom Radulović još je uvijek goruća tema. Iz dana u dan isplivavaju novi detalji o seksualnom uznemiravanju srpskog učitelja glume, Miroslava Mike Aleksića (68), a sada se o svemu oglasio i popularni crnogorski glumac Momčilo Otašević.

- Bio sam šokiran kao i vjerojatno većina nas. Nije da ja rado želim govoriti o ovome, ali pošto je Milena moja prijateljica i kolegica, pošto se strašne stvari događaju, pošto joj želim dati podršku i pošto me zovete da nešto kažem, tu sam da ih podržim. Podrška Ivi i Mileni, zaista sam bio šokiran da se to dogodilo njima - rekao je Otašević za Kurir.

Foto: Nova TV

- Kao odrastao čovjek znam da se takve stvari događaju, i u našoj branši i u raznim drugim branšama, ali kad se dogodi nekome koga znaš, onda te to šokira još više - dodao je glumac.Rekao je kako nije mogao ni naslutiti kroz što je sve Milena prošla.

- Kao što obično ne slutiš kad su grozne i strašne stvari u pitanju - istaknuo je i dodao da se čuo s Milenom te da joj je zahvalio na hrabrosti jer je i sam otac djevojčice Maše koju je dobio u braku s glumicom Jelenom Perčin. U studenom prošle godine par je dobio i sina Jakšu.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 16

NE
Neo001
14:34 30.01.2021.

Sada će se javiti još i ovaj da je silovan

OK
okvals54
15:19 30.01.2021.

Otasevic sokiran,auu.Sta laze zna on dobro sta se radi u toj bransi.Sve glumice andjeli i nevine.To je kupleraj,droga i alkohol.

MA
marta22
15:53 30.01.2021.

Teško je, dok se ne provede temeljita istraga, reći o čemu se radi, ali je sigurno da ima nevjerojatno puno manipulacije i zlouporabe položaja kad je riječ o profesorima, nadređenima, moralnim autoritetima....To često ostavlja teže posljedice, nego ono što običnoo smatramo silovanjem - kad te netko zaskoči u mraku i ne možeš se istrgnuti ni obraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije