Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drska krađa

Mole za pomoć! Pokraden popularni domaći glazbeni sastav

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
18.01.2019.
u 07:00

Članici grupe Meritas, otuđena je gitara koja se pojavljuje još u prvim spotovima popularnog sastava, a bez pojačala ostao je i njihov basist.

Grupa Meritas našla se na meti lopova. Jednoj od članica sastava, Aniti Valo, ukradena je gitara. O ovom neugodnom iskustvu glazbenice su obožavatelje obavijestile putem službene Facebook stranice moleći ih za pomoć. 

 - Dragi svi, pogotovo kolege glazbenici te oni koji su s glazbom i glazbalima u svakodnevnom kontaktu....Otuđena je, u Zagrebu, Anitina crna gitara, Washburn EA 22 Nuno Bettencourt. Otuđeno je i pojačalo našeg basiste, EBS classic line 112 bass box.Posebnost ove gitare je da je edicija koja na glavi ima potpis gitariste Nuna Bettencourta. Inače, gitara se pojavljuje i u našim prvim video spotovima Na kraju sna, Ti znaš... - stoji u objavi koju prate i fotografije otuđene gitare. 

Za sve eventualne informacije o ukradenim stvarima možete kontaktirati direktno grupu Meritas. - Bit ćemo jako zahvalni ako nam javite u inbox ako je negdje primijetite! Slobodno podijelite ovu obavijest kako bi informacija došla do što većeg broja ljudi. Hvala, Meritas - napisale su članice grupe Meritas koju od 1996. godine čine Anita Valo i Meri Jaman. 

Foto: Tino Jurić/Pixsell

Pogledajte i intervju Željka Joksimovića u kojem progovara o privatnim trenucima i supruzi. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar anti_komunist
anti_komunist
08:07 18.01.2019.

na ulici zaustavite pa pitajte deset gradjana da li su culi za navedenu grupu, ako od njih deset dvojica odgovore potvrdno bacam se pod vlak......toliko o popularnosti....

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:07 18.01.2019.

Jesu ove dve izašle iz ormara?

DU
Deleted user
07:13 18.01.2019.

Posla ima ...radite pa zaradite i kupite gitaru....to je moja pomoc.. ...treba delat bez dela ni obeda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije