Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedije

Molba Ide Prester: Prošli mjesec je osmero mladih poginulo na identičan način, neka vas ovo osvijesti

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
10.02.2021.
u 08:00

Pjevačicu i voditeljicu potresla je priča s Nikolinom Ristović i njezinom kćeri koje su se otrovale ugljičnim monoksidom i spasile živu glavu u zadnji čas te moli sve da nabave detektor za CO.

Voditeljica Nikolina Ristović i njezina petogodišnja kći brzom reakcijom prijatelja spašene su od gorih posljedica trovanja ugljičnim monoksidom. Pronađene su onesviještene u stanu u Zagrebu i Nikolina je bila hospitalizirana u Vinogradskoj, a njezina kći u Klaićevoj bolnici i njihova priča imala je sretan kraj i kako je napisala voditeljica na Instagramu 7. veljače slave sada svoj drugi rođendan jer su ostale žive. Zbog toga je Nikolina htjela upozoriti sve koliko je važno da u kućanstvima imamo detektore za CO. 

- Zato vas molim da ignorirate moje neznanje i nebrigu i sve što mi možete pripisati. Kao i ja mnogima od vas, jer ZNAM da nemate svi detektore CO u stanu. Kupite ga odmah! I apeliram na zakonodavna tijela da, pored svih besmislenih propisa uvedu i jedan spasonosni - poručila je Nikolina. Njezinom apelu priključila se i voditeljica i pjevačica Ida Prester koja se na Facebooku osvrnula na važnost ovog uređaja. 

- Jako me potresla ova priča. Nikolina mi je prijateljica, al i da nije.. spašen život nje i male curice pukom slučajnošću.  Jučer smo nabavili taj detektor za CO (naravno da ga nisam imala), a danas ga je dida Mladen zakucao na pločice. Alarm se pali čim kreće belaj. Prošli mjesec je osmero mladih poginulo na identičan način. Znam da ni većina vas nema taj detektor. Nek vas ovo osvijesti - kupite ga odmah!! Jeftino, malo, uklapa se u svaki prostor.  Uz najbolje želje svima - napisala je Ida. 

 

Komentara 13

LU
lupa
08:52 10.02.2021.

Ne znam koliko puta sam pisala na mrezama i govorila svojima da kupe CO i protupozarni alarm i mislite da je netko uzeo, nije. Kao, imaju plinski bojler sa zastitom, nije se desilo 100g, nece i sada i evo dokazaa da ti mozes i servisirati grijanje redovito i umrijeti jer to susjed nije ucinio. Naravno da ga imam, cak imam jedan u autu za ribiciju kada spavamo u njemu.

DU
Deleted user
08:49 10.02.2021.

tko je ta?

ZV
zvezdomor
10:18 10.02.2021.

Ti nešto pričaš a stalno puštaš plinove....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije