Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO SE NIJE NADAO

Mojmiri je u emisiji u kadar ušetao nezvani gost, snimka je hit na internetu

Mojmira Pastorčić
Foto: RTL/Screenshot
1/5
28.05.2020.
u 14:56

RTL-ova urednica je u jednom intervjuu rekla kako je najviše iz takta može izbaciti upravo njen pas Vučko, a to smo mogli vidjeti prije mjesec dana kada je tijekom RTL Direkta pitala kamermana "gdje je Vučko", ne znajući da su kamere već upaljene

Mojmira Pastorčić u srijedu je vodila posljednji RTL Direkt iz svog doma, a emisija će ostati upamćena po tome što joj se u jednom trenutku u kadru pojavio nezvani gost. Naime, dok je najavljivala jedan prilog, odjednom se pojavio njen pas Vučko, koji je jednostavno uskočio pokraj nje. Dok bi neki teško ostali ozbiljni, Mojmirino lice ostalo je kameno.

RTL-ova urednica je u jednom intervjuu rekla kako je najviše iz takta može izbaciti upravo njen pas Vučko, a to smo mogli vidjeti prije mjesec dana kada je tijekom RTL Direkta pitala kamermana "gdje je Vučko", ne znajući da su kamere već upaljene. 

Mojmira je najavila kako će večerašnju emisiju voditi Zoran Šprajc, a nakon 19 emisija iz vlastitog doma ona se u ponedjeljak također vraća u studio RTL-a.

- Vidimo se u ponedjeljak, doduše tada više neće biti Vučka - sa smiješkom je odjavila emisiju Pastorčić. 

Mojmira Pastorčić
1/7

- Izgubim živce kad nešto u emisiji bude krivo. Pravopisna pogreška, logička greška, krivi podatak, kriva slika. Gledatelj to pamti, za to nemam tolerancije. Ne mogu se pohvaliti dobrim živcima niti naročito dobrim strategijama za njihovo smirivanje.

Ključne riječi

Komentara 31

VI
vinarija
17:30 28.05.2020.

Vučko uletio kao slučajno....moš mislit....Enti sve kad novinar želi biti vijest...ono baš po svaku cijenu .

DU
Deleted user
16:01 28.05.2020.

Mojmira Pastorčić...kad vidim dotičnu odmah mijenjam kanal. Kad čujem da Šprajc vodi vijesti onda blokiram kanal petnaesteroznamenkastom šifrom da ne bi tko od ukućana, oko 22.00h, slučajno pritisnuo broj tri.

ST
Stručnjak
16:38 28.05.2020.

Zašto i dalje vodi vijesti u svom stanu kad su mjere popustile i može na posao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije