Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simona Mijoković:

'Moj život prije Krista bio je u bludu, a kontracepcija sada ne postoji u mom braku'

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/6
05.03.2019.
u 14:10

Simona je gostovala na Laudato TV-u u emisiji "Svjedočanstva" u kojoj je svjedočila o svom životu prije nego što je postala vjernica.

Simona Mijoković prije Krista živjela je u mraku, tako je voditeljica emisije "Svjedočanstva" na Laudato TV-u najavila gostovanje Simone koja je javnosti poznatija kao Simona Gotovac. 

U uvodu je Simona rekla kako sa suprugom i njihovo dvoje djece te kćeri koju je dobila u braku s Antom Gotovcem već tri godine živi u Linzu te je rekla kako su oni mala molitvena zajednica. Voditeljica je Simonu zamolila da gledateljima ispriča kakav je bio njen život prije Krista.

– Moj život prije Krista je bio u bludu, drogi, nemoralu, prostitucija me zahvatila, pa bulimija od koje sam bolovala 14 godina. Bila sam zarobljena, moj duh je bio zarobljen i moje tijelo. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla u kojem sam se nalazila i što me potražio kao svoju izgubljenu  ovčicu i vratio me u svoje stado. Od tada čvrsto držim Gospodina za ruku i ne puštam – ispričala je Simona i dodala je:

– Dijete sam rastavljenih roditelja, nešto što bi trebalo biti sveto se raspalo, otišla sam s mamom živjeti i proživjela sam zlostavljanje,  kad sam trebala ući u duhovni život krenula sam putem trave, droge, bludnosti, i sve je to bilo popraćeno sa svijetom mode u koji sam zakoračila s 13 godina. To je lažna slava, lažna hvala, svijet u kojem nema Boga, oholost i taština tu vlada. 

Kaže kako je u djetinjstvu ljubav tražila na krivim mjestima i u krivim situacijama. Izjavila je kako je Bibliju prvi put u ruke primila u realityju Farma. I Simona i Stanislav imaju brakove iza sebe, a Stanislav je dobio raskid svog crkvenog braka i Simona kaže kako su prije crkvenog braka živjeli u predbračnoj čistoći. 

 

 

– Nismo se darivali u krevetu, a ljudima je to bilo smiješno. Neka se samo smiju – poručuje Simona. Iz braka s Gotovcem Simona ima 12-godišnju Gabrijelu, a sa Stanislavom ima sina Joshuu kojem su dvije godine i kći Amaliju koja ima sedam mjeseci. 

– Nikakva kontracepcija neće postojati u našem krevetu, a ja sam napokon osjetila poziv i shvatila da je to nešto kroz što se mogu ostvariti. Biti supruga i majka, to je sveti poziv – zaključila je Simona. 

Ključne riječi

Komentara 45

JO
jocoudriga
15:32 05.03.2019.

Blago tebi....

DU
Deleted user
15:53 05.03.2019.

Moj život prije Krista bio je u bludu..... znaci ti si stara 2000 godina

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
15:36 05.03.2019.

Nitko od dežurnih moralizatora nije pomogao Simoni dok ju je Gotovac podvodio, a sada glumataju generale poslije boja, što dovodi do zanimljivih zaključaka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije