Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marianne Faithfull

'Moj dečko ubio je Jimma Morrisona, ja sam jedina preživjela'

Marianne Faithfull
Foto: News Syndication/PIXSELL
06.08.2014.
u 11:22

Poznata pjevačica i jedna od ikona '60-ih otkrila je kako je njezin dečko, diler Jean de Breteuil dao drogu Morrisonu nakon čega je ovaj preminuo

Pjevačica i glumica Marianne Faithfull, poznata djevojka Micka Jaggera tijekom "ludih" '60-ih, kaže kako je njezin dečko Jean de Breteuil kriv za smrt Jima Morrisona. 

Frontmen The Doorsa preminuo je 3. srpnja 1971. zbog predoziranja heroinom koji mu je dao diler de Breteuil, koji je u to vrijeme zvijezde opskrbljivao opijatima. 

- Otišao je vidjeti Jimma Morrisona i ubio ga. Mislim, sigurna sam da je bila nesreća. Droga je bila prejaka? Da, a onda je umro. Nisam znala ništa o tome. U svakom slučaju, svi koji su povezani s ovom smrću sada su mrtvi. Osim mene - ispričala je Faithfull. 

De Breteuil je preminuo nekoliko mjeseci nakon Morrisona, također od predoziranja.

>>Ray Manzarek, pokojni klavijaturist The Doorsa - Bach na LSD-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije