Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabar odabir

Modrić objavio fotografiju s ljetovanja s Kovačićima, javio se bivši vatreni i prokomentirao jedan detalj

Foto: Instagram
1/11
27.06.2022.
u 09:17

– Ljeto s obitelji – napisao je Modrić u opisu fotografija na kojoj su njegova supruga Vanja, njihova djeca Ivano, Ema i Sofia, Mateo Kovačić, njegova supruga Izabel te njihov sin Ivan. Svi zajedno pozirali su u bijelo-plavoj brodici, a točnu lokaciju naš nogometaš pratiteljima ipak nije otkrio.No, iz pouzdanih izvora doznajemo da je riječ o otočiću Stupe i Korčuli.

Naši nogometni reprezentativci Luka Modrić (36) i Mateo Kovačić (28) trenutačno uživaju na zasluženom odmoru s obitelji. Kovačići i Modrići dio ljetnog godišnjeg odmora već tradicionalno provode zajedno na Jadranu, a djelić atmosfere Luka je sa svojim pratiteljima podijelio i na Instagramu. 

– Ljeto s obitelji – napisao je Modrić u opisu fotografija na kojoj su njegova supruga Vanja, njihova djeca Ivano, Ema i Sofia, Mateo Kovačić, njegova supruga Izabel te njihov sin Ivan. Svi zajedno pozirali su u bijelo-plavoj brodici, a točnu lokaciju naš nogometaš pratiteljima ipak nije otkrio. No, iz pouzdanih izvora doznajemo da je riječ o otočiću Stupe i Korčuli.

Inače, Kovačići i Modrići vezani su i kumstvom jer je upravo Luka krsni kum sinu Matea Kovačića.

Foto: Instagram

U komentarima ispod objave Modriću su se javili brojni poznati nogometaši, a među njima je i njegov bivši kolega iz reprezentacije Ivan Rakitić koji je zamijetio modni detalj na Modriću. 

– Dobre cvikeeee – napisao je Rakitić aludirajući na lenonice s malim okvirom. Uz komplimente za odvažan modni detalj priložio je i emojije "plačem od smijeha", srce i "aplauz". U svom komentaru Rakitić je napisao i "viva la familia", što u prijevodu znači "živjela obitelj".

Uz Rakitića, Modriću su se javili i Marcelo, Iker Casillas, Roberto Carlos i hrvatski košarkaš Marko Popović...

Foto: Instagram

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Komentara 7

NA
najposebniji
09:23 27.06.2022.

Tko će se toga sjetiti za tjedan dana...

TM
trade_mark
09:58 27.06.2022.

sjetio se ići na ljetovanje!

DI
Diesel
09:30 27.06.2022.

Jako ljepo, pozdrav svima skupa. Luka, te ti naocale ne stoje ljepo, nesto je cudno sa sirinom i nebi ih preporucio. Mateu njegove stoje ljepo, mozda bi i ti trebao probati takve ili slicne? Dame su kao i uvjek predivne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije