Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnila sve

Mnoge je iznenadilo što je supruga dinamovca odgovorila kad su je pitali kako zarađuje

Foto: Instagram
1/7
04.12.2020.
u 10:42

"Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih provjeravam, ali ima nekih dionica kojima trgujem svakodnevno i stalno držim oko na njima", odgovorila je Leyla.

Supruga Dinamovca Izeta Hajrovića Leyla na društvenim je mrežama odgovarala na pitanja pratitelja. Mnoge je ponajviše iznenadio odgovor na pitanje što prvo napravi kada ujutro otvori oči.

"Prvo kad otvorim oči uzmem mobitel (loša navika, znam) i provjerim svoje tržište dionica i kriptovaluta. Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih provjeravam, ali ima nekih dionica kojima trgujem svakodnevno i stalno držim oko na njima. Neka vaš novac radi za vas, cure", spremno je odgovorila. 

Podsjetimo, dijamanti su najbolji prijatelje svake djevojke, ali torbice su poprilično blizu vrhu liste.

Toga je svjesna i supruga Dinamovca Izeta Hajrovića, Leyla Hajrović, koja se pohvalila pratiteljima da posjeduje model Birkin 25 Vert Amande torbicu, koja stoji više od 120 tisuća. Leyla ne skriva sreću zbog novog modnog dodatka, a pratitelji se dive njezinu istančanom ukusu. "To nije torbica, to je Birkin. Ništa se ne može usporediti s novom birkinicom", napisala je ponosno uz sliku torbice, a fanovi su komentirali s oduševljenjem. Inače, Leyla u svom ormaru ima već nekoliko modela hvaljene torbice te ne krije da mnogo troši na skupe krpice koje uživa nositi.

Ovog ljeta pohvalila se i s Hermes Kelly torbicom čija je cijena oko 8 tisuća eura. Hajrović je nedavno kazala kako su šanse da kupite Hermes Birkin torbu male ako niste stalna mušterija brenda. Inače, Leyla se i prije hvalila ovim skupocjenim torbicama, čija vrijednost raste ovisno o tome od kojeg su materijala izrađene, pa se neki modeli ovog brenda plaćaju i u milijunskim iznosima. Leyla se nedavno osvrnula i na to kako mnogi misle da je lijepu garderobu i životni  stil ostvarila tek u vezi s Izetom. – Imala sam solidan standard zahvaljujući roditeljima. Ostvarili su mi sve želje: od privatne škole i automobila do putovanja, garderobe...  Poslije sam imala posao u kojem sam vrlo dobro zarađivala. Putovala sam po svijetu, upoznala Karla Lagerfelda, Sylvestera Stallonea – rekla je.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
11:43 04.12.2020.

bezveze

KO
kodamesepita
19:49 04.12.2020.

gospodja je ispodprosjecna !

BU
Budak
11:48 04.12.2020.

Kako muž i ona nemaju ništa u glavi na sebe stavljaju robu s natpisom kao na reklamnom panou. U gradi ih se tako vidi u modernom izdanju Stanlia i Olia.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije