Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarne okolnosti

Mladi reper poginuo u stravičnoj nesreći

Cadet
Foto: Instagram
1/3
09.02.2019.
u 16:29

Policija je izvijestila kako je do nesreće došlo kada je taxi u kojem su se vozilI Cadet i još tri osobe udario i kombi. Ostali putnici prevezeni su u bolnicu, dok je rapper preminuo na licu mjesta.

Mladi britanski rapper Cadet (28) poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u 1:30 po lokalnom vremenu u Londonu. Reper pravog imena Blaine Johnson poginuo je kao putnik u taksiju dok se vozio na nastup u Staffordshireu.

Policija je izvijestila kako je do nesreće došlo kada je taksi u kojem su se vozilI Cadet i još tri osobe udario i kombi. Ostali putnici prevezeni su u bolnicu, dok je reper preminuo na licu mjesta. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Cadetova obitelj obavijestila je fanove o nesreći na Instagramu, a  nakon toga su se od njega oprostili i brojni kolege i prijatelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a guy 😟 RIP 💔 @callmecadet

A post shared by RIP CADET💔 (@castlerecordsuk) on

Cadet je lani postao poznat u Velikoj Britaniji zahvaljujući YouTubeu. Ove godine čekali su ga nastupi na brojnim festivalima, a mediji su predviđali kako će postati velika zvijezda. 

Pogledajte video: Kandidati 10. Sezone swhowa ‘Ljubav je na selu’

 

Ključne riječi

Komentara 1

SU
SusanneHinds
17:04 09.02.2019.

Google sada plaća $ 17000 do $ 22000 mjesečno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam $ 20544 u mom prvom mjesecu od ovog posla. ------>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije