Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X-FACTOR

Mladi Hrvat oduševljava Australce, no na rubu je ispadanja

Vlado Šarić
Foto: Screenshot
1/3
18.10.2016.
u 12:28

Nakon što je suvereno prošao audiciju, Vlado je u drugoj emisiji izveo pjesmu "Wildest Dreams" Taylor Swift i potvrdio da je prvi favorit publike. Ipak, još nije siguran za prolazak u daljnje natjecanje

Mladi 17-godišnji Australac hrvatskog podrijetla Vlado Šarić nastavlja oduševljavati gledatelje australskog X-factora. Nakon što je suvereno prošao audiciju, Vlado je u drugoj emisiji izveo pjesmu "Wildest Dreams" Taylor Swift i potvrdio da je prvi favorit publike. Zanimljivo je da je, bez obzira na naklonost publike, Vlado na rubu ispadanja. Naime, Adam Lambert, mentor skupine do 22 godine, nije uvrstio Vladu u trojku koja ide dalje, pa se mladi Hrvat nada kako će ga nekadašnja Spajsica Mel B. pozvati da prijeđe u njezinu ekipu. 

Podrijetlom iz Tomislavgrada

Inače, Vladina obitelj podrijetlom je iz Tomislavgrada, a u Sydney su se odselili prije dvadesetak godina. Vlado radi u restoranu brze hrane, a svoj nastup posvetio je majci koja boluje od raka.

>>'Ovo nije Sex Factor': Atraktivna kandidatkinja poznatog showa sve je iznenadila

Komentara 7

CR
crocro
13:48 18.10.2016.

Želim ti svaku sreću u borbi za život i život svoje majke.

Avatar Macor1
Macor1
11:05 19.10.2016.

Dobro pjeva. Sve najbolje njemu i mami.

CR
crodida
23:23 12.11.2016.

ne mogu svi pobijedit neko mora i ispasti a on je u prvi pet od kojih se bira pobjednik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije