Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne skrivaju se

Mlađe je slađe! Zgodna glumica snimljena u šetnji s novim dečkom

Foto: Profimedia
1/5
04.12.2018.
u 17:11

Stone i njen 10 godina mlađi odabranik primjećeni su kako hodaju rukom pod ruku i odlaze u kupovinu.

Samo nekoliko dana nakon što je viđena s novim dečkom u Rimu, glumica Sharon Stone ponovno se s njim pojavila u javnosti. Radi se o Enzu Cursiju, novinaru i aktivistu za okloliš. Stone i njen 10 godina mlađi odabranik primjećeni su kako hodaju rukom pod ruku i odlaze u kupovinu.

Zvijezda filma 'Sirove strasti' nosila je crni top, hlače i cipele - kombinaciju koju je razbila s žutim kaputom i crvenom torbom. Cursio, koji je bio nominiran za Nobelovu nagradu za mir 2018. godine nosio je debeli tamnoplavi kaput s kapuljačom, plave hlače i smeđe cipele.

Sharon su prije povezivali s jednim drugim Talijanom, 41-godišnjim mogulom Angelom Boffom, no s njime je viđena posljednji put u listopadu. Glumica u Italiji snima seriju 'Novi papa', Sorrentinov nastavak njegove uspješnice 'Mladi papa'.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:02 04.12.2018.

Da je stariji frajer, odmah bi bilo o sponzorstvu i pedofiliji ....

Avatar budalamanemakraja
budalamanemakraja
22:44 04.12.2018.

ovo nisam ocekivao ali nazalost i ona je gotova....the end...koja steta

OK
okvarbudovič
22:40 04.12.2018.

izgleda ko hodajuci grob.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije