Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršena linija

Mjesec dana nakon što je srpskom glumcu rodila sina Hrvatica ponosno pozirala u bikiniju

Foto: Instagram
1/8
29.06.2020.
u 17:23

Ivana i Stefan već duže vrijeme žive u Americi, ali uspjeli su se vratiti u Hrvatsku prije nego je cijela situacija s korona virusom poprimila ozbiljne razmjere. Trenutno sa sinčićem Ivanom odmaraju na našoj obali.

Glumica Ivana Horvat Kapičić prije nešto više od mjesec dana na svijet je donijela sina, a trudnoća , barem kako se čini, nije ostavila ni traga na našoj zgodnoj glumici. Ivana trenutno odmara sa suprugom Stefanom Kapičićem i sinom na moru, a fotografijom s plaže koja prikazuje njezinu savršenu liniju nakon poroda oduševila je obožavatelje.

1/3

- Majčino tijelo - napisala je Ivana u opisu fotografije koja je nastala u jednoj od uvala na našoj predivnoj obali. Idiličan morski prizor, ali i nevjerojatna linija svega nekoliko tjedana nakon porođaja ostavili su u čudu Ivanine pratitelje koji su je obasipali komplimentima.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, prinovom u obitelji supružnici su se pohvalili početkom mjeseca. - Dragi svijete, s velikim veseljem i uzbuđenjem vam predstavljamo našeg sina. 27. svibnja Ivana i ja smo postali roditelji savršenog i zdravog dječaka - Ivan Kapičić. Na drugoj fotografiji sam ja prije 41 godine sa svojim roditeljima - napisao je tada Stefan u opisu fotografija.

Ivana i Stefan već duže vrijeme žive u Americi, ali uspjeli su se vratiti u Hrvatsku prije nego je cijela situacija s korona virusom poprimila jako ozbiljne razmjere. Dok su zajedno snimali sapunici "Zora dubrovačka" par se zaljubio, a nakon što je Stefan odlučio okušati sreću u Hollywoodu par se preselio u Los Angeles gdje su prije četiri godine izmijenili bračne zavjete.

 

Komentara 1

ET
en-ten-tini
17:51 29.06.2020.

Prekinite žene terorizirati savršenim linijama nakon poroda. Nakon što se koža ženina trbuha postepeno rasteže 9 mjeseci potrebno je neko vrijeme da se vrati natrag u formu zajdno s nakupljenim kilogramima. Nekim ženama se figura izmijeni u potpunosti, dok see na drugima ni ne primijeti da su rodile, što zbog veličine bebe, što zbog genskih predispozicija. Majke se trebaju posvetiti djetetu, a ne brže bolje juriti u teretanu i prekidati dojenje da bi čim prije završile u ovakvim člancima. Ne tvrdim da je to sa dotičnom glumicom slučaj, možda je među sretnicama, među kojima sam i sama bila, da joj trudnoća nije ostavila traga na tijelu, no kao što sam već napisala nakon poroda i majci i djetetu je potrebna intima i privatnost do se međusobno upoznavaju i razvijaju odnos, a ne zapostavljanje tog vremena da bi se zavšilo u ovakvim nesvrhovitim člancima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije