Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emily bergl

Misteriozna luđakinja iz Kućanica obožava glumiti ubojice

EMILY
Pixsell
05.11.2011.
u 08:00

– Moram reći da nam je odlično na setu i da se stalno zabavljamo. Ne razumijem zašto o curama govore kao o razmaženim divama. One su zbilja jednostavne – otkrila je Emily.

Društvo kućanica iz Wisteria Lanea dobilo je pojačanje. Beth Young misteriozna je žena Paula Younga kojom se oženio dok je bio u zatvoru. Sa sobom nosi skrivene tajne i nove zaplete u nikad dosadnu svakodnevicu vrijednih kućanica. A ulogu prepredene Beth tumači Emily Bergl, rođena Engleskinja, koja odmalena živi u Chicagu.

– Ekipa “Kućanica” bila je već uhodana i bilo me strah kako ću se uklopiti. Ali moram reći da nam je odlično na setu i da se stalno zabavljamo. Ne razumijem zašto o curama govore kao o razmaženim divama. One su zbilja jednostavne – otkrila je Emily.

Prvo pojavljivanje na malim ekranima ostvarila je u horor filmu “The Rage: Carrie 2”, koji kod kritičara nije bio ocijenjen najboljim ocjenama, ali se Emily za razliku od kolega glumaca ne srami govoriti o svojim počecima. Nakon toga se lijepa plavuša pojavljivala u “Gilmoricama”, “CSI: Miamiju” “Uvodu u anatomiju” i mnogim drugim serijama, ali je zvjezdani status stekla ulogama u serijama “Southland” i “Kućanice”.

Emily je diplomirala kazalište i engleski jezik i jedna je od rijetkih glumica koja kontinuirano nastupa na daskama koje život znače. Glumica posebno uživa kad nastupa kao pjevačica u cabaret showu “Kidding on the Square”, s kojim je pobrala mnoge komplimente.

– Volim tu intimnu atmosferu koja se stvori i način na koji publika reagira. Stvori se energija za koju je jasno da ne može postojati na televiziji. A i sigurna sam da ljudi dolaze gledati predstave upravo zato što su realnije i nose veću mogućnost pogreške. Ako ne mogu pronaći hlače, svejedno moram izaći na pozornicu i odglumiti svoje. Na televiziji uvijek mogu reći da malo pričekaju dok ne budem spremna – rekla je 36-godišnja Emily, čiji je privatni život zagonetan isto kao i Bethin.

Pri biranju uloga najvažnije joj je da je lik zabavan i tajnovit, a kaže da gotovo nikad nije glumila normalnu osobu.

– Uvijek se veselim kad dobijem ulogu neke kompleksne osobe. Moram priznati da mi je draže igrati ulogu ubojice nego žrtve – kaže Emily koja je poznata i po humanitarnom radu.

Glumica je, naime, aktivni član nevladine organizacije “Habitat for Humanity” koja gradi kuće diljem svijeta kako bi smanjila broj beskućnika. Dosad je Emily sagradila kuće na Tajlandu, u Maleziji te diljem SAD-a.

– Počela sam kao i svi volonteri, a sada radim dosta i s javnosti. Naučila sam da kada radim s ljudima kojima je pomoć potrebna nije bitno kako mi izgleda kosa i ne zamaram se sitnicama. Pomaže mi da se bolje fokusiram na neke stvari i da se na poslu ne živciram oko nevažnih stvari – otkrila je glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije