Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Miss Turske izgubila titulu zbog ovog kontroverznog tweeta

Foto: Youtube Screenshot
1/4
23.09.2017.
u 13:42

Itir Esen je u srpnju u povodu godišnjice neuspjelog puča 2016. napisala: "Ujutro sam dobila menstruaciju kako bih proslavila Dan mučenika 15. srpnja.

Pobjednici na natjecanju ljepote Itir Esen oduzeta je u petak titula Miss Turske 2017. nakon što je vidjelo izašla njezina poruka na Twitteru o prošlogodišnjem pokušaju državnog udara, prenosi u subotu dpa.

Samo dan nakon što je okrunjena titulom 'misice', organizacijski odbor natjecanja je ocijenio da je "kontroverzni tweet neprihvatljiv i nekompatibilan s ciljem promicanja imidža Turske diljem svijeta".

Prema pisanju lista Sizcu, 18-godišnja Esen je u srpnju u povodu godišnjice neuspjelog puča 2016. napisala: "Ujutro sam dobila menstruaciju kako bih proslavila Dan mučenika 15. srpnja. Slavim daj dan krvareći u ime naših mučenika".

Organizatori su nakon pomnog razmatranja zaključili da je kontroverzni tweet uistinu napisala Esen te su pobjednicom Miss Turske proglasili drugoplasiranu Asli Suemen.

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
14:48 23.09.2017.

Nekaj bedastijeg dugo nis pročital !?

ŽE
željenoKorisničkoIme
15:32 23.09.2017.

ne kuzim! u turskoj bi trebalo birati muskarca za misisu da ne dobije menstruaciju? wtf

IK
ikbmibm
16:53 23.09.2017.

Ništa novo u Erdoganovom sultanatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije