Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajne s dvora

Mislili su da je on kraljičin favorit, ali u stvarnosti su u potpuno drugačijem odnosu!

Foto: IPA/PIXSELL
1/6
12.08.2019.
u 10:45

Blisko surađuju, kraljica ga priprema na to da će jednoga dana preuzeti tron, ali zato su zajedno jako ozbiljni, te nemaju baš prisan obiteljski odnos kao što kraljica ima s Harryjem i Meghan.

Novi problemi na dvoru!

Nakon što je kraljica počela sve više svojih dužnosti prebacivati na princa Williama, navodno su zahladili odnose.

- Kraljica ima 93 godine i puno posla koji je do sad sama radila daje sinu Charlesu i unuku Williamu - tvrdi izvos blizak obitelji i dodaje: - William se mora sve više truditi.
Mnogi zbog toga misle da je Willam kraljičin favorit, no to je daleko od istine, jer je njihov odnos zaista kompliciran.

Blisko surađuju, kraljica ga priprema na to da će jednoga dana preuzeti tron, ali zato su zajedno jako ozbiljni, te nemaju baš prisan obiteljski odnos kao što kraljica ima s Harryjem i Meghan.

Kraljicu isto tako nije briga za navodan razdor u obitelji, veliku svađu između Harryja i Williama, koji  su nedavno prestali surađivati. 

Pogledajte koji detalj je otkrio da je Meghan markle trudna:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije