Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJADAO SE

Mislili su da je sretan jer je kao dijete zarađivao milijune, a on se odao piću

Foto: Profimedia
1/6
18.03.2020.
u 19:21

- Kada bih izašao u klub i napio se, odjednom mi je postalo jasno kako ljude to zanima jer se nije napio neki obični čovjek nego Harry Potter - kazao je Radcliffe gostujući u emisiji na BBC4.

Daniel Radcliffe, glumac koji se proslavio glumeći Harryja Pottera, kazao je kako je ta uloga od njega napravila alkoholičara. 

- Kada bih izašao u klub i napio se, odjednom mi je postalo jasno kako ljude to zanima jer se nije napio neki obični čovjek nego Harry Potter - kazao je Radcliffe gostujući u emisiji na BBC4.

Radcliffe je dodao kako se s tim nosio tako da je još više pio, pa je u godinama dok je snimao popularni filmski serijal bio često pijan.

1/6

- Puno puta na kraju snimanja serijala, kao i nakon njega, pio sam u panici, malo i zbog toga jer nisam znao što slijedi - kazao je Radcliffe koji ne pije od 2010. godine. Glumac se u intervjuu zahvalio svojoj obitelji i prijateljima koji su mu pružili podršku tijekom teških vremena. 

U prijašnjim intervjuima kazao je kako je nekoliko puta pokušao prestati piti, što mu je na kraju i uspjelo uz pomoć prijatelja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije