Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posve očekivano

Mislav i Petra pobjednici osme sezone Plesa sa zvijezdama

Ples sa zvijezdama
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/13
22.12.2013.
u 08:26

U finalnoj emisiji s partnericom Petrom Jeričević za izvedbu plesa paso doble, kao i za ples u slobodnom stilu Mislav Čavajda dobio je po 40 bodova i hvalospjeve žirija.

Sasvim očekivano glumac Mislav Čavajda okrunio se titulom najboljeg plesača u osmoj sezoni showa „Ples sa zvijezdama“. U finalnoj emisiji s partnericom Petrom Jeričević za izvedbu plesa paso doble, kao i za ples u slobodnom stilu dobio je po 40 bodova i hvalospjeve žirija. Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit prvi su napustili finale, a Ornela Vištica i Marko Herceg su se s Mislavom i Petrom borili za pobjedu izvedbom koreografije koju su morali osmisliti u samo 15 minuta.

>> Tamburaši i ples za ulazak u novu 2014.

Komentara 5

DL
drago.ljubic21
10:06 22.12.2013.

Zasluzeno

MM
mmaraci4
08:12 22.12.2013.

Bojim se da će HTV sad početi nanovo sa "zvijezdje pjevaju"."Ljudi moji pa jeli to mogućeee" rekao bi pok. Delić.

GB
gbelan57
11:32 22.12.2013.

Sramotno navijanje Milke (pa i ostalih,osim Davora) za Sandu tijekom cijele serije. Dobro da nije plesala mama Dubravčić,jer bi i ona (po Milki ) došla do finala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije