Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršena ljepotica

Misica Lana Obad: Najveći problem je što se ne mogu šminkati!

Lana Obad na operaciji
Foto: Pixsell
1/9
10.04.2010.
u 18:10

– Operacija je potpuno bezbolna, jako sam sretna i zadovoljna kako je sve prošlo, najveći problem će biti to što se neko vrijeme neću moći šminkati – kroz smijeh nam je ispričala Lana

Novookrunjena Miss Universe Hrvatska, Lana Obad, koja je intelektom i ljepotom prije dva tjedna oduševila žiri koji ju je proglasio najboljom u konkurenciji od 20 djevojaka, odlučila je korigirati dioptriju kako ne bi imala problema dok uči ili vozi. Studentica četvrte godine ekonomije u oftalmološkoj Poliklinici Svjetlost za samo nekoliko minuta dobila je savršeni vid, a operaciju je napravio cijenjeni profesor dr. Nikica Gabrić.

– Na desnom oku imam dioptriju plus 0,25 i to neću dirati, a na lijevom plus 1,25 i to ću korigirati. Ne nemam straha, vjerujem dr. Gabriću i bez straha prepuštam se u njegove ruke – ispričala je Lana prije ulaska u operacijsku dvoranu. Nakon samo deset minuta misica je iz dvorane izišla nasmiješena s profesorom Gabrićem.

– Operacija je potpuno bezbolna, jako sam sretna i zadovoljna kako je sve prošlo, najveći problem će biti to što se neko vrijeme neću moći šminkati – kroz smijeh nam je ispričala Lana, koju je nakon operacija odmah otišla kući u pratnji svog oca pošto nakon zahvata mora odspavati nekoliko sati kako bi se oko odmorilo. Nakon što se uspavana ljepotica probudi, moći će odmah pratiti njoj omiljenu košarku i političke informativne emisije, a s novim pogledom na svijet koračat će i pistama na svjetskom izboru za Miss Universe u kolovozu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:55 10.04.2010.

Vrijeme je krize. 330000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju. Zašto ne biste i Vi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije