Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila fanove

Mirta Šurjak se fotkala u tajicama koje ističu njezine obline

Mirta Šurjak
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/7
14.01.2020.
u 21:02

U kratkoj jaknici, tajicama i čizmama, Mirta Šurjak je odlično istaknula svoju figuru.

Voditeljica Mirta Šurjak na društvenim mrežama je objavila fotografiju sa snimanja, a mnogi fanovi su primijetili da odlično izgleda. U kratkoj jaknici, tajicama i čizmama, odlično je istaknula svoju figuru.

Uz fotografiju je napisala: "Spremna za snimanje", ali nije htjela skinuti kapu niti naočale. Lijepa voditeljica često objavljuje fotografijes posla, a najviše se voli snimati na Poljudu.  

 

Podsjetimo, sportska novinarka je nedavno objavila fotografiju s radnog mjesta kojom je najavila praćenje nogometne utakmice između Hajduka i Istre, a za ovu objavu dobila je i neke zločeste komentare.

Nekima od njezinih 51 tisuću pratitelja koliko ih ima na Instagramu, nije se svidjela ova objava i komentirali su kako se previše naslikava.

- Je l' ti radiš ili se samo slikaš? glasilo je jedno pitanje na koje je Mirta imala spreman odgovor. - Je l' ti radiš ili piskaraš - pitala je Mirta svog obožavatelja koji je odgovorio da kad je ona u pitanju mora naći vremena za piskaranje.

Ključne riječi

Komentara 4

SJ
Samo ja
21:31 14.01.2020.

Jos kad poneki vide oznaku na stupu betonskom hahah.

Avatar antoinette
antoinette
21:11 14.01.2020.

Sad će biti komentara Pepice Pušić i kojekakvih Pepica i Pušića. Vole ljudi ovakve tekstove komentirati 🙈 Nisam čitala članak, ovakve članke otvaram samo zbog komentara 😂

PP
Poznavatelj Prilika
12:46 15.01.2020.

Čekaj, jel to spikerica ima na raspolaganju vozilo HRTa?!?!? Jel to nacionalna medijska kuća? službena vozila u 24 satno korištnje spikerici nogometnih utakmica? da može skočiti na tekmu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije