Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Mirta Šurjak posjetila Hajdukovu izložbu, a pratitelj poručio: Zabranit joj ulaz!

Mirta Šurjak
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/12
24.10.2020.
u 10:00

Lijepa HRT-ova novinarka Mirta Šurjak objavila je fotografiju s izložbe posvećenu Hajdukovim navijačima.

Ususret 70. rođendana navijačke skupine Torcida u prizemlju Trgovačkog centra Joker u srijedu navečer otvorena je izložba fotografija na kojoj je prisustvovala i vatrena navijačica te HRT-ova sportska novinarka Mirta Šurjak.

Neodoljiva novinarka nedavno je pratila Haduk u Istanbulu odakle je izvještavala, a svojom ljepotom očarala je i turske navijače. Međutim ispod fotografije kojom se pohvalila iz Splita stigli su raznovrsni komentari. U nizu pohvala na račun njezine pojave, jedna je bila posebna.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Izložba, a svi u Mirtu gledaju! Zabranit joj ulaz!", stoji u komentaru jednog pratitelja.

"Vraćaj se emisiju voditi i komentirati našeg Hajduka!", poručio joj je drugi.

"Savršeno", "Top", "Dobra", "Svaka čast", samo su neki od komentara nanizanih ispod fotografije.

Podsjetimo, Mirta je nedavno otkrila da joj fizički izgled stvara probleme u poslu kojim se bavi. - Nažalost, jako puno seksizma i diskriminacije prisutno je prema ženama koje imaju fizičke atribute, a uz to i pamet. Nevjerojatna je količina omalovažavanja gdje se pojedinci neprestano trude omalovažavati vas, banalizirati vaš rad, trud i obrazovanje samo zato što dobro izgledate. I nažalost to najčešće rade pojedine žene urednice iz nekih lokalnih medija. Svaki put me to iznova razočara i pogodi jer pokušavaju od vas u medijima stvoriti sliku neke praznoglave plavuše, a ne obrazovane, sposobne mlade žene koja obožava posao koji radi - ispričala je u intervjuu za portal doktorehitno.

Prošlo je sedam godina od nesreće u kojoj je glumica Dolores Lambaša izgubila život.

Ključne riječi

Komentara 5

RO
roland
10:24 24.10.2020.

Mirta zrači i živi za Hajduk! Ima strast prema poslu, zdravo izgleda. Ja je zovem šunkica, iako znam da u Dalmaciji nema šunke nego pršuta. Ali ona je baš prava šunkica!

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
10:32 24.10.2020.

Mirta,Beograd je uz tebe.

DU
Deleted user
10:27 24.10.2020.

Neodoljiva novinarka!?dajte me najte,pa još hajduk!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije