Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Mirta Šurjak: I dalje ću u društvu pjevati, žiri mi nije ubio volju

Mirta Šurjak (1)
Foto: HRT
1/3
10.04.2011.
u 20:40

Splićanki je drago što je ispala iz showa jer će konačno otići u svoj grad i napuniti baterije na Marjanu

Žiri showa “Zvijezde pjevaju” nemilosrdno je bacao otrovne strelice na Mirtu Šurjak i Alena Nižetića. Tri emisije par je zahvaljujući navijačima odolijevao ispadanju, no u subotu im nije bilo spasa. – Sve sam to shvatila kao zabavu i išla sam bez natjecateljskih ambicija pa nisam razočarana što smo Alen i ja ispali – dobro raspoložena bila je sportska novinarka HTV-a jutro nakon ispadanja. Ipak nije mogla prešutjeti da je žiri u kritikama i ocjenama ponekad ipak pretjerivao.  – Uzvratila sam često lopticu na njihove komentare pa je bilo i simpatičnog prepucavanja, ali ne uzimam im to za zlo – kaže Mirta. Loše ocjene za njezine vokalne sposobnosti ne obeshrabruju je, pjevat će i dalje!  – Nije mi ovo ubilo volju za pjevanjem. I dalje ću, barem u društvu, pustiti glas. Časno smo i u velikom stilu ispali iz showa i sa smješkom otpjevali zadnju pjesmu – samouvjereno će novinarka. Žao joj je samo što nije dogurala do šeste emisije kada je trebala pjevati country za kojim je luda. Proteklih tjedana najviše joj je nedostajao njezin Split, u koji se inače zaleti svakog vikenda. – Vikend u Splitu za mene je punjenje baterija koje su se u showu ispraznile pa jedva čekam šetnju po Marjanu i upijanje sunca na rivi. Veseli me što ću opet imati vremena i za jogu koju sam zapostavila zbog pjevanja – priča Mirta. U rodnom gradu kavu će sigurno popiti i sa svojim mentorom Alenom Nižetićem po čijem sudu Mirtino pjevanje nije zaslužilo tako niske ocjene žirija. Alen dodaje da njegova učenica nije bila najgora pjevačica u povijesti ovog showa.  – Borac sam, volim prolaziti dalje i bilo mi je bitno samo da ne ispadnemo u prvoj emisiji. S Mirtom ću svakako pjevati i dalje jer je jako napredovala u ovih nekoliko tjedana – kaže pjevač.

Komentara 9

DU
Deleted user
21:30 10.04.2011.

Ova Mitra kad pjeva zvuči kao neki elektromotor na baterije.

DK
dkatica2
22:01 10.04.2011.

Ova Mirta je po vezi Novinarka (mati Nada), a ovo sa pjevanjem nema veze, i tu je preko veze ,amen!

FI
fićo
21:09 10.04.2011.

steta alena :_( ima najbolji glas a i presimpatican je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije