Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRAVA BOGINJA'

Mirta Šurjak objavila fotografiju s plaže i pokazala koliko uživa

Mirta Šurjak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
10.07.2017.
u 21:06

Mirta se trenutno odmara na Hvaru, a na Instagramu je objavila fotografiju u bikiniju, koja je vrlo brzo skupila 3000 lajkova.

HRT-ova voditeljica Mirta Šurjak ima puno obožavatelja, ponajviše zahvaljujući svom atraktivnom izgledu. Mirta se trenutno odmara na Hvaru, a na Instagramu je objavila fotografiju u bikiniju, koja je vrlo brzo skupila 3000 lajkova.

Iako se ne vidi cijela Mirtina figura, mnogi su je pratitelji počastili komplimentima, a jedan joj je na engleskom napisao da je prava boginja.

 

Summer😎😎😎

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

 

 

Za dišpet labudovima...ja poziram s jelenom👀👀

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Ključne riječi

Komentara 24

NE
Neonacionalist
21:42 10.07.2017.

Bilo bi zanimljivije da je pokazala fotke dok je netko guzi i pokaže pritom svima koliko uživa .

Avatar MENSA
MENSA
05:43 11.07.2017.

Mirta Šurjak je nesumnjivo "komad" od žene i relativno dobro radi i svoj posao za koji dobija plaću. No mislim da Večernjak ne bi (upravo na "adolescentsko"m nivou) trebao biti u (stalnoj) funkciji promidžbe njezinih "honorarnih" aktivnosti, odnosno u funkcijikciji javne ponude i promidžbe njezinih seksualnih atributa i "potreba". To bi ipak trebalo prepustiti nekim specijaliziranim medijima, a novinari bi trebali ipak da se bave nečim što se u svijetu podrazumijeva pod pojmom..."novinarstvo"!

Avatar istovari
istovari
05:37 11.07.2017.

Eto sad i to saznali....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije