Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROSLAV LILIĆ

'Kad je pao Vukovar, bio sam urednik HTV-a, nikad neću zaboraviti što sam tada napravio'

17.11.2021.
u 11:43

Kako ljudima reći da je kraj? Izgovoriti da su “neprijateljske snage ušle u grad”, ili “branitelji se predali”, ili pak “nema više Vukovara”?

Komentara 9

LO
lonicera
12:15 17.11.2021.

Znali smo da je pitanje dana kada će pasti Vukovar. 17.11.91. sam doznala da je pao. Bila sam na Glavnom kolodvoru u Zagrebu, sjela sam na klupu i plakala. Nitko moj nije iz Vukovara, ali to mi je bio najtežii dana Domovinskog rata.

ST
strahimir
15:46 17.11.2021.

Problem je što smo oslobodili vukovar od neprijatelja, ali nismo HRT od hrvatskih neprijatelja.

RS
rasta sev
16:33 17.11.2021.

miroslav lilić je dobar čovjek jest da je objavio vijest kad je umro tito ali netko je to morao i u to vrijeme svi smo morali raditi da bi živjeli zato ne osuđujte onoga koga ne poznajete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?