Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJA DISCIPLINA!

Jedan natjecatelj smršavio već 34,3 kilograma od početka 'Života na vagi'

Foto: RTL
19.10.2018.
u 22:20

Povratak bivših sustanara šokirao je trenutačne kandidate, a Miro je prokomentirao da ga nitko od bivših stanara nije pozdravio.

Svako je vaganje kandidatima poseban stres, ali ovo im je vaganje poseban šok. Naime, ovog puta nisu im konkurencija samo kandidati koji su ostali u kući nego i stari kandidati koju su dobili priliku vratiti se u show. O ispadanju iz kuće odlučuje crvena linija, a ispada dvoje kandidata.

Marijana im je objasnila da ih trenutačno u kući ima 10, ali nakon ovog vaganja bit će ih 14. Povratak bivših sustanara šokirao je trenutačne kandidate, a Miro je prokomentirao da ga nitko od bivših stanara nije pozdravio. 

Starih šest kandidata izvagalo se dan ranije, a od preostalih kandidata prvi je na vagu stao Ivan. Od prvog vaganja na kojem je imao 152,9 kg do danas je izgubio 34,3 kilograma. Petar je s početnih 170,2 kilograma došao na 131,2, što znači da je dosad skinuo 39 kilograma. Biserka je prije showa imala 131,2 kg, a danas ima 105,6, što je gubitak od 25,6 kilograma. Josipa je u show došla sa 143,4 kg, danas ima 113,1, odnosno 30,3 kilograma.

Alen je imao 181,3 kilograma, a sada ima 134,7 kilograma, što je gubitak od 46,6 kilograma. Miro je na prvom vaganju imao 151,8 kg, a danas ima 127,1 kg, što je razlika od 24,7 kilograma. S tim se rezultatom našao ispod crvene crte, ali ima kilogram prednosti još od prvog izazova koji može iskoristiti kad poželi. Irena je druga kandidatkinja koja je u ovoj sezoni pala ispod 100 kilograma. Trenutačno ima 99,6 kg, a u show je došla sa 132,8 kg, što je gubitak od 33,2 kg. 

Baro je u show došao sa 159,8 kilograma, a trenutačno je 36,8 kilograma mršaviji. Luka je na vaganju imao +0,6 kg, ali unatoč tomu, ima odličan ukupno rezultat. U show je došao sa 149,8 kilogram, a trenutačno ima 111,2 kg, što je gubitak od 38,6 kg. Nina je posljednja išla na vaganje i ugodno se iznenadila kada je vidjela da je napokon pala ispod 100 kilograma. U showu je počela sa 124 kilograma, a sada ima 99,9 kg, što znači da je izgubila 24,1 kg. 

Prema tim rezultatima, ispod crvene crte su Vanja i Miro, ali Miro ima prednost od jednog kilograma, što je odlučio iskoristiti u ovom trenutku. Taj mu je potez ujedno bio spasonosan jer je tako u ukupnom postotku prešao Keti. Ona je dosad izgubila 16,8 % ukupne tjelesne mase, a on 16,9%.

Keti je otvoreno priznala kako joj najviše od svega smeta što ju je izbacio Miro, koji se na vaganju uvijek provlači kroz ušicu igle. 
Nakon povratka Domagoja, Marija Mandića i Marka sliježu se dojmovi. Alen je komentirao da očekuje kako će mu se Mario osvećivati jer ga je nominirao dok se povratnički trio sa zadovoljstvom smješka jer ih mnogi ni u najluđim snovima nisu očekivali. 
Kako će izgledati povratak „otpisanih“ i hoće li to kandidate potaknuti da još jače prionu treninzima doznajte u novim epizodama „Života na vagi“ od ponedjeljka do petka u 21 sat na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije