Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvarno nesebično

Mirna Zidarić ušla u 6. desteljeće, a njezina gesta dirnula je mnoge: Kažu nije vrijeme za slavlje

Mirna Zidarić
Foto: Instagram
1/9
15.01.2021.
u 10:35

"Kažu nije vrijeme za slavlje, ali griješe... Njegovu svetost - život valja slaviti svakoga dana. Tu smo, živi smo, zdravi smo, okruženi ljudima koje volimo i što nam više treba..." napisala je Mirna

Novinarka sportske redakcije HRT-a, Mirna Zidarić na Instagramu je pratiteljima otkrila da slavi 51. rođendan. Mnoge fanove dirnula je nesebičnom gestom.

"Kažu nije vrijeme za slavlje, ali griješe... Njegovu svetost - život valja slaviti svakoga dana. Tu smo, živi smo, zdravi smo, okruženi ljudima koje volimo i što nam više treba..." napisala je Mirna i dodala:

"Kada se sjetim koliko sam infantilne dvojbe imala lani oko jubilarnog rođendana i odbijala slaviti - jer kao ovi s prvim brojem 5 su već jednom nogom znate gdje... što se tu uopće ima slaviti...ali 2020. nas je naučila cijeniti mnoge stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo, ali i podsjetila koliko je svaki dan vrijedan življenja i borbe za tren ljubavi koji se pretvara u vječnost. Ako na područjima stradalih potresom imate nekog dragog koji ima rođendan ovih dana znajte - iako stvaraju privid da su snažni, nesavladivi, mnogi se povlače u sebe, zagrlite ih, privijte uz sebe jer i tvrdoglavi Jarci žude za toplinom, a meni šapnite u inbox adresu i broj godina pa da im malenim poklonima uljepšamo njihov dan" zaključila je Zidarić objavu kojom je mnoge ganula. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Mirna je nedavno progovorila o temama koje muče mnoge žene, a tiču se estetskih korekcija kojima se neke podvrgavaju kako bi zadržale mladenački izgled.

''Kad imaš 50, najlakše je skinut’ se gol i svi će pričati o tebi, ali ne i o onome čime se baviš, iako to možda čak i dobro radiš... ali to je već toliko boring, pune su automehaničarske radionice takvih, k tome i još mnogo mlađih pa hajdemo dalje... Malo je skuplje i bolnije upucati filere, botokse i pribjeći magičnim čudima estetske kirurgije i opet će svi pričati o tebi, ne zato što si predivna i možebitno dobro radiš svoj posao, već jer od skamenjenog čela pa prema dolje baš svaki kompleks biva vidljiv iako ti je doktor kazao da će splasnuti, no kad splasne, opet si kod njega jer nema nazad draga, a još ako si glumica s A liste pisat će se kolumne, užarit će se tipkovnice, bogobojazna sljedba obračunavat će se s kritičarima epohalnim argumentima – pa i vi ste prije 30 godina izgledali drugkčije. No s*** Sherlock'', započela je Zidarić objavu i nastavila:  ''Najteže je ipak reći NE, a ako si već afirmirana zapravo je to najvažnije i ima smisla, ako ne zbog tebe, onda zbog onih koje dolaze, da ne robuju, već da budu svoje, posebne, jedinstvene. Ponekad nije lako biti sretan u svojoj koži, ali je još jezivije biti zarobljen u tijelu ‘lutke iz Name na Kvatriću’ koja od 1991. ima isti facijalni izraz, samo joj vlasulje i ‘bajkovite’ kapute mijenjaju, a malene djevojčice čeznutljivim pogledom u izlog maštaju o sreći koja se krije iza privida ljepote. Više bi te cijenila da si pokazala snagu uma, promišljanja i propitivanja te ostala divna kakvom si osvojila svijet, a sada si tek jedna nesigurna i kompleksa prepuna žena u strahu od starosti, a mogla si biti iskonska diva.''

Na kraju je otkrila što njoj znači biti diva i zašto sebe smatra divom.

''Diva si ako ne izgubiš sebe, imaš hrabrosti ne pristati na financijski unosan posao, pa makar to bio i potencijalni Oscar (u bilo kojem sektoru) jer smatraš da nije u skladu s tvojim ja – E pa, zovite me ludom, ali ja sam u svom malom mikrokozmosu diva. Odbila sam nešto vrlo unosno i izazovno, ali sam ostala vjerna sebi, čak i onoj od prije 30 godina... Iako izgledam tek nijansicu drugačije'', zaključila je novinarka.

 

Ključne riječi

Komentara 7

IM
imamohrvatsku
12:55 15.01.2021.

Nemam ništa protiv nje, dapače kao manekenka je bila bomba. Uffff. Trebala se i dalje baviti time. Prava je bila mala.

ST
Starotopoljanin
11:08 15.01.2021.

imamohrvatsku,a tko je jedan HTV,sada,i jeli bitan za jednu voditeljicu.tko si ti da joj sudis,kuda ce ona ici.

ST
Starotopoljanin
11:06 15.01.2021.

draga mirna,izgledas svakog dana sve ljepsa,i mlada kao i draza,razveselim se kada te gledam na sportu,i uvijek se pitam kako ta zenska svakim danom ljepsa i ljepsa.nedaj se da te godine gaze i uzivaj u zivotu,sa potpunim optimizmom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije