Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
negativna od srpnja

Mirna Zidarić pokazala posljedice korone koje ima još uvijek, nakon više od mjesec dana

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
17.08.2020.
u 14:10

Sada je podijelila novu objavu s pratiteljima i pokazala posljedice bolesti koje osjeća i nakon što joj je nalaz negativan već dulje od mjesec dana.

Novinarka sportske redakcije HRT-a Mirna Zidarić nakon Adria toura u Zadru primijetila je da ima simptome koronavirusa, a test je ubrzo potvrdio njene sumnje. Nakon dva i pol tjedna samoizolacije u kojima je Mirna uglavnom imala samo blaže simptome, podijelila je sretnu vijest kako je nalaz na koronavirus negativan.

Sada je podijelila novu objavu s pratiteljima i pokazala posljedice bolesti koje osjeća i nakon što joj je nalaz negativan već dulje od mjesec dana. 

"Pozdrav skepticima. Znam, nije najgore što ti se od korone može dogoditi, ali nekome baš ovaj info može biti točka preokreta...", napisala je Mirna na Twitteru i podijelila fotografiju na kojoj u ruci drži kosu koja joj je ispala, što je simptom ove bolesti koji su mnogi potvrdili

Foto: Twitter

"Nije neki prizor, ali imajte ga na umu svaki put kad poželite skinuti masku ili je odbijate nositi... Ovo je nakon jednog četkanja i tako je svaki dan, nadam se još kratko jer ponestat će zaliha", poručila je sportska novinarka HRT-a. 
Nakon što je u srpnju dobila negativan tekst, obratila se pratiteljima i opisala iskustvo. 

"Kada vam se život okrene naglavačke zbog plusa, a nigdje Amera i Rusa... već prostom oku nevidljivog, ali psihički i fizički razarajućeg virusa... Zvuči kao potencijalni lakoglazbeni hit, no mogu ja sad iz sveg glasa pjevati od radosti zbog upravo pristiglog negativnog testa, no nije mi do pjesme jer razinu emotivnih i fizičkih uspona i padova proživljenih u samo dva tjedna teško je artikulirati u slušljivoj formi iako bih klicala na sav glas. Ono najvažnije je da ovo nije bezazleno iskustvo, već borba na mnogim poljima. Fizički valja biti u dobroj formi, ali ni to nije garancija da ćete neokrznuti proći. U mom slučaju bilo je podnošljivije od gripe i upale pluća (ne pitajte kako znam...;). Psihički je mnogo izazovnije jer postoji bezbroj nepoznanica, poput one u kojem će se smjeru bolest razvijati, koja ti je slaba točka, a i ne znaš da je možda imaš, strepiš za svoje bližnje i daljnje kontakte jer kako se nositi s krivnjom ako se nekome nešto zakomplicira iako znaš da si bio odgovoran, gotovo religiozno slijedio upute, a evo te skršenog i nemoćnog u postelji", ispričala je.

Zahvalila je svojim liječnicama i svima koji su joj bili podrška tijekom dana koje je provela u samoizolaciji, a imala je i posebnu zahvalu. "Posebna hvala predragim udomiteljima naših sinova koji su odmah i bez dodatnih pitanja rekli 'može'", kaže Mirna. Nakon ovog teniskog turnira koji je organizirao Novak Đoković, koji je i sam na kraju bio pozitivan na koronavirus, zamjerali su slavnom tenisaču kako u organizaciji turnira nije vodio dovoljno brige o zaštiti sudionika. Mirna na sve to kaže: "I dalje vjerujem da je ideja Novaka Đokovića plemenita i pohvalna, ali bi i on, vjerujem, kao i svi mi željni sportskog i profesionalnog adrenalina drugi put postupio opreznije."

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
15:30 17.08.2020.

Željna medijske pažnje i niš drugo!!!

KI
kiseli
15:59 17.08.2020.

Toliko kose nađem u kadi poslije ženinog tuširanja. A žena mi ima 28 godina.

LI
Linomedo
16:50 17.08.2020.

Prije da se radi o hormonima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije