Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izložba 'dva arhitekta'

Mirna Zidarić podržala svog supruga Zorana u važnoj večeri

mirna zidarić
Foto: PR FOTO
1/11
18.03.2015.
u 18:26

Izložba, kao i monografija 'Dva arhitekta' nastala je u povodu dvadesete obljetnice rada arhitektonskog ureda i niza velikih projekata i ostvarenja koji se vežu uz ova dva vrhunska stručnjaka koji su svojim radovima obilježili hrvatsku arhitektonsku scenu

Sinoć je u galeriji Oris kuća arhitekture otvorena izložba radova i predstavljena monografija ''Dva arhitekta 2003. – 2013.''  Izložba, kao i monografija ''Dva arhitekta'' nastala je u povodu dvadesete obljetnice rada arhitektonskog ureda i niza velikih projekata i ostvarenja koji se vežu uz ova dva vrhunska stručnjaka koji su svojim radovima obilježili hrvatsku arhitektonsku scenu. Na izložbi su se pojavili Marija Cvitanović, Mirna Zidarić te Ranko Zidarić sa suprugom.

Knjigu su predstavili domaćin, arhitekt Andrija Rusan, a o izložbi i monografiji govorili su autori – Zoran Zidarić i Tomislav Ćurković. Svoje impresije o izložbi iznio je i arhitekt i kritičar Maroje Mrduljaš te arhitekt Toni Bešlić.  Ovaj projekt podržali su svojim dolaskom brojne kolege arhitekti, investitori, klijenti te članovi obitelji i prijatelji.

Izložba se može pogledati do 25. ožujka, a monografija se može nabaviti u Oris kući arhitekture.

>>Voditeljica Mirna Zidarić svaki dan počinje treningom joge od 45 minuta

>>Mirna Zidarić: Suprug i ja po nogometnim SP-ima pamtimo najvažnije stvari u životu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije