Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKENA VODITELJICA

Mirna Zidarić: 'Kad imaš 50 najlakše se skinut' gol'

Mirna Zidarić
Foto: Instagram
1/3
13.10.2020.
u 22:20

- Ponekad nije lako biti sretan u svojoj koži, ali je još jezivije biti zarobljen u tijelu ‘lutke iz Nama-e na Kvatriću’ koja od 91-e ima isti facijalni izraz, samo joj vlasulje i ‘bajkovite’ kapute mijenjaju, a malene djevojčice čeznutljivim pogledom u izlog maštaju o sreći koja se krije iza privida ljepote - napisala je voditeljica

Sportska novinarka HRT-a Mirna Zidarić nedavno je proslavila 50. rođendan, a na Instagramu je objavila svoja razmišljanja o stereotipovima i pritiscima na žene.

- Kad imaš̌ 50 najlakšee se skinut' gol i svi će pričati o tebi, ali ne i o onome čime se baviš, iako to možda čak i dobro radiš. To je već toliko dosadno, pune su automehaničarske radionice takvih, k tome i još mnogo mlađih. Malo je skuplje i bolnije upucati filere, botokse i pribjeći magičnim čudima estetske kirurgije i opet će svi pričati o tebi. Ne zato što si predivna i možebitno dobro radiš svoj posao, već jer od skamenjenog čela pa prema dolje baš svaki kompleks biva vidljiv iako ti je doktor kazao da će splasnuti, no kad splasne, opet si kod njega jer nema nazad draga, a još ako si glumica s A liste pisat će se kolumne, užarit će se tipkovnice, bogobojazna sljedba obračunavat će se s kritičarima epohalnim argumentima – pa i vi ste prije 30 godina izgledali drukčije. No shit Sherlock , napisala je Mirna i dodala kako je najteže reći NE, a ako si već afirmirana, to je najvažnije i ima smisla.

- Ponekad nije lako biti sretan u svojoj koži, ali je još jezivije biti zarobljen u tijelu ‘lutke iz Nama-e na Kvatriću’ koja od 91-e ima isti facijalni izraz, samo joj vlasulje i ‘bajkovite’ kapute mijenjaju, a malene djevojčice čeznutljivim pogledom u izlog maštaju o sreći koja se krije iza privida ljepote... Više bi te cijenila da si pokazala snagu uma, promišljanja i propitivanja, te ostala divna kakvom si osvojila svijet, a sada si tek jedna nesigurna i kompleksa prepuna žena u strahu od starosti, a mogla si biti iskonska diva, nastavila je Zidarić i objasnila kakva bi diva trebala biti.

- Diva si ako ne izgubiš sebe, imaš hrabrosti ne pristati na financijski unosan posao, pa makar to bio i potencijalni Oscar (u bilo kojem sektoru) jer smatraš da nije u skladu s tvojim ja...  E pa  call me crazy, ali ja sam u svom malom mikrokozmosu diva...odbila sam nešto vrlo unosnono i izazovno, ali sam ostala vjerna sebi, čak i onoj od prije 30 godina, iako izgledam tek nijansicu drugačije, zaključila je Zidarić.

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zagi101
22:58 08.12.2020.

ne kužim šta želi reći s ovim engleskim izrazima osim da ispada snobizam jer ona eto zna engleski

TV
tiha_voda
02:01 09.12.2020.

Ja mislim da je ona svima htjela poručiti kako je sad oronula baba, ali je emancipirana. Samo ju boli što taj njen superiorni intelekt nitko ne uočava. Kao, svi bi je htjeli vidjeti golu. Sirota, nitko ju ne razumije, a tako je pametna.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:36 09.12.2020.

Iskreno, ne vidim nikakav smisao ovog clanka osim da se iz samo autoru poznatog razloga spomene ova osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije