Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se vježbama

Mirna iz 'Života na vagi' u show je ušla sa 135 kilograma, a danas ponosno pozira u teretani

Mirna Posavec
Foto: RTL
1/11
21.01.2022.
u 14:17

Tijekom siječnja malo je predahnula od vježbanja, no čini se kako se vratila starim dobrim navikama

Mirna Posavec (30), kandidatkinja četvrte sezone emisije ''Život na vagi'', na Instagramu često objavljuje fotografije iz teretane te s pratiteljima dijeli zdrave obroke koje si priprema. Ponosna je na svoju promjenu koju je ostvarila tijekom showa, ali i nakon njega. 

Sada je objavila novu fotku iz teretane. Tijekom siječnja malo je predahnula od vježbanja, no čini se kako se vratila starim dobrim navikama. 

"Povratak u gym, povratak utezima... Prehrana mi je bila malo slobodnija, ali bez prevelikih količina. Idem dalje da vidim što mogu napraviti do kraja godine", napisala je Mirna pokraj fotografije iz teretane. 

Osim brojnih lajkova dobila je i komentare podrške.

Inače, krajem listopada prošle godine pala je ispod 75 kilograma. Mirna je na prvom vaganju imala nešto više od 135 kilograma, a do danas je skinula čak 60 kg. Svojim primjernom nastoji potaknuti i druge na promjenu pa tako na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz teretane, a pratiteljima dijeli i savjete vezane za zdravu prehranu. Krajem prošle godine pohvalila se i da je postala instruktorica fitnessa.   

"Instruktorica fitnesa u teretani. Moja nova titula. Smjer koji sam odabrala ušavši u show "Život na vagi", smjer je od kojeg nisam i neću odustati jer se tu osjećam kao doma. Odgovara mi istraživanje i stalna nadogradnja znanja, a svaku novu informaciju isprobavam na sebi da vidim djeluje li. Drukčije se baš i ne može naučiti, nego jednostavno probati, probati i probati. Živi sam dokaz da se sve može kad se hoće. Pa čak i preokrenuti život naopačke", napisala je tada Mirna na Instagramu.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije