Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duboka trauma

Mirna iz 'Života na vagi' suočava se s najvećim strahom nakon što se zamalo utopila

Foto: RTL
1/3
24.10.2019.
u 11:22

Alen će pak s trenericom Majom odraditi ‘rođendanski’ trening u kojem će joj otkriti još neke tužne stvari iz svoga života.

U večerašnjoj epizodi ‘Života na vagi’ nekim će se kandidatima već promijeniti život! Mirna, koja iz djetinjstva nosi traumu od duboke vode jer se zamalo utopila kad ju je vršnjakinja gurnula u nju, nakon 24 godine suočit će se sa svojim najvećim strahom i prijeći granicu koju do sada nikako nije mogla, a u tome će joj najveća podrška biti trener Edo.

Alen će pak s trenericom Majom odraditi ‘rođendanski’ trening u kojem će joj otkriti još neke tužne stvari iz svoga života. Zajedničko rođendansko iznenađenje te poseban poklon njegove trenerice izmamit će mu na oči suze radosnice.

Nešto drugačije suze padat će za vrijeme velikog izazova i posljednjeg treninga prije vaganja, a koji će tim briljirati i tako osvojiti nagradu - dva kilograma prednosti na vaganju, gledatelji će doznati večeras od 20 sati na RTL-u.

Foto: RTL

Ključne riječi

Komentara 1

BA
_Barakokula_
18:27 25.10.2019.

Tjerati pretile osobe usrid ljeta po paklenim vrućinama i na otvorenom na treninge nije normalno..Nek budu sretni što se nikom nije neko zlo dogodilo,a posebno ovo lito koje je bilo ekstremno vruće..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije