Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor u turskoj

Mirko Fodor sa suprugom Vesnom uživao u Istanbulu

'02.09.2010., Istanbul, Turska - 2010 FIBA SP Istanbul. Utakmica grupe B, Brazil - Hrvatska  u Abdi Ipekci Areni. Hrvatski navijaci na utakmici. Mirko Fodor sa suprugom.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
04.09.2010.
u 16:49

Toliko sam se uživio u grad da sam počeo pjevušiti i turske pjesme. Jednom sam prilikom cjenkanja zaplesao i zapjevao, ali me prodavačica brzo zaustavila rekavši da će mi prodati to što želim po najnižoj cijeni samo da prestanem pjevati .

Kad je Mirko Fodor u pitanju, zabava je uvijek zajamčena. Upravo zbog toga je poznati HTV-ov voditelj nagovorio svoje prijatelje na putovanje u Istanbul gdje se trenutačno održava Svjetsko prvenstvo u košarci.

Najglasniji navijač

– Košarka je bila samo povod, a pravi je razlog bio dobar odmor i dobar provod. Supruga i ja smo uza svojih 14 prijatelja tih devet dana baš uživali. Istanbul je grad od 15 milijuna stanovnika koji nikad ne spava. Lutali smo njegovim ulicama od jutra do mraka. Tamo je sad vrijeme ramazana pa ljudi izlaze u grad nakon ponoći i uživaju u hrani i druženju do šest ujutro – kaže Fodor koji na svom godišnjem odmoru nije htio propustiti ni nastup naših košarkaša za koje je gorljivo navijao. Veliko se društvo nakon poraza znalo utješiti na pravi način, istočnjačkim delicijama i povoljnom kupnjom.

– Bili smo smješteni u samom središtu kraj poznatog istanbulskog bazara. To se posebno svidjelo mojoj Vesni jer na tom mjestu možeš naći sve, od igle do lokomotive. Nismo puno kupovali, ali za sve što smo kupili odlično smo se cjenkali.

Kćeri naručile dimije

Na tom se pak polju među prijateljima najboljim pokazao sam Fodor i to zahvaljujući vrlo neobičnu talentu.

– Toliko sam se uživio u grad da sam počeo pjevušiti i turske pjesme. Jednom sam prilikom cjenkanja zaplesao i zapjevao, ali me prodavačica brzo zaustavila rekavši da će mi prodati to što želim po najnižoj cijeni samo da prestanem pjevati. A bio sam uvjeren da mi je turski jezik odmah ušao u uho – šali se Fodor koji na svom nezaboravnom odmoru u turskom velegradu nije zaboravio na svoje kćeri:

– Cure su naručile puno nakita i, naravno, dimije. Moram priznati da me Turci uvijek lako oduševe. Njihova srdačnost, gostoprimstvo i okretnost ostave bez riječi. A i Turkinje su jako atraktivne žene. Ukratko, Vesna i ja smo proveli pravi “medeni tjedan” u Istanbulu.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
20:04 04.09.2010.

pa gdje nađošte starog olinjalog uvlakača

MA
mare
01:15 05.05.2011.

Mirko je faca! Upoznali smo se u Istanbulu i nije mu nikako bilo jasno kako ima tako puno nas Slovenaca tamo. Na utakmici sa Hrvatskom nas je bilo oko 5.000, a Hrvata možda 200.

UD
Utjerivać dobroga
17:32 04.09.2010.

mirko fodor zvani klokan. koga briga di je on

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije