Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne predaje se

Mirjana Majurec: Bolest se vratila i čeka me borba na život ili smrt

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
03.11.2017.
u 08:58

Zagrebačka glumica u intervjuu za Gloriju otkriva kako joj se sedam godina nakon dijagnoze karcinoma dojke bolest vratila

Prije sedam godina zagrebačka glumica Mirjana Majurec suočila se s dijagnozom karcinoma dojke, a sada prolazi kroz novu borbu jer se bolest vratila, piše Gloria.

U ožujku ove godine liječnici su joj otkrili dvije metastaze na jetri i nakupinu na kralješku za koju još nije sigurno je li benigna ili maligna. Kada je doznala novu dijagnozu, glumica je na početku odlučila tu informaciju zadržati za sebe i nije htjela opterećivati sinove Luku Vidovića i Ivana Mlinarića, a nije to htjela ni povjeriti bliskim prijateljima.

– Tijekom prvog liječenja trpjela sam teške nuspojave kemoterapije, zračenja i uzimanja brojnih lijekova. Izgubila sam kosu, obrve i trepavice, udebljala se gotovo 20 kilograma te uz sve to polako tonula u depresiju koju je još pojačao moj nestanak s kazališne scene – ispričala je za Gloriju glumica. 

Kaže kako joj je bivši suprug, nogometni trener Marko Mlinarić platio hitan PET/CT i tako nije morala čekati pedeset dana, koliko inače treba.

– Da Marko i naš sin Ivan to nisu organizirali, znam da me danas ne bi bilo – kaže 65-godišnja glumica.  Uz klasičnu medicinu, Majurec je potražila i pomoć iscjelitelja Zorana Bračike, a njezina liječnica to odobrava.

– Idem na ples, pazim kako se hranim, idem kod iscjelitelja, kod psihologa. Svjesna sam da me čeka borba na život ili smrt, ali ja biram život. Ako su liječnici, moji bližnji, prijatelji i Zoran Bračika uložili toliko truda, odakle mi pravo da ih iznevjerim – poručuje glumica. 

1/19

Komentara 2

OS
osica
11:40 03.11.2017.

Sretno, do pobjede. Svi dobri ljudi su uz tebe i beskrajno puno pozitivne enegije ti šalju.

DU
Deleted user
07:05 07.11.2017.

dvojka gore desno je loš rad, vidi se iz aviona da je to umjetni zub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije