Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Mirjam dobila dosad najniže ocjene, a Nikita podijelila prvu jedinicu!

Foto: RTL
1/10
21.10.2020.
u 21:15

Devetnaestogodišnja Mirjam potrudila se najbolje što je mogla kako bi napravila ukusno vegetarijansko jelo, no ponekad i najbolja namjera ne ispadne onako kako je planirano.

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila najmlađa natjecateljica tjedna, a njezine vegetarijanske delicije nisu bile po svačijem ukusu, što je rezultiralo i vrlo niskim ocjenama.

Devetnaestogodišnja Mirjam potrudila se najbolje što je mogla kako bi napravila ukusno vegetarijansko jelo, no ponekad i najbolja namjera ne ispadne onako kako je planirano. Iako je bila vrlo dobrog raspoloženja prilikom dočeka gostiju, što su svi pohvalili, njezin koktel dobrodošlice se nije svidio baš svima.

1/3

„Bio je čudan koktel, bio mi je šok i nisam ga mogao popiti, to je bila gazirana voda s lubenicom“, komentirao je Željko. A kad se ekipa smjestila za stol i kad im je Mirjam servirala predjelo – rolice od tikvica sa slanutkom, mišljenja su se podijelila.

„Nije imalo nikakvog okusa, unutra je bilo nešto nedefinirano“, složile su se Nikita i Irena, dok su Željko i Spomenka pomislili suprotno: „Izgledalo je jako lijepo!“

I dok je Nikita opet bila glavna animatorica za stolom, domaćica je pred goste donijela svoje glavno jelo – lazanje od povrća. „Sastav je bio dobar i lazanje su ukusne, ali su se presušile“, lijepo je sročio Željko, dok je Irena bila nešto direktnija jer je imala i malu nezgodu dok je jela lazanje: „Tijesto se presušilo i mislila sam da mi je pukao zub kad sam zagrizla komad tvrdog tijesta.“

Za desert Mirjam je napravila sirovu tortu od kakaa, lješnjaka i indijskih oraščića što se jako svidjelo Željku i Spomenki, a Irena i Nikita su opet očekivale nešto više.

„Torta mi se ne sviđa, ali malina ti je izvanredna“, prokomentirala je Nikita na što su svi prasnuli u smijeh, iako je to bila oštra kritika na servirani desert. Kao iznenađenje večeri Mirjam je odlučila da zajedno s gostima meditira, ali zbog neozbiljnih kandidata njezina misija nije uspjela, pa su se svi opet od srca nasmijali.

Foto: RTL/Screenshot

Kada je došao red na ocjenjivanje, Željko je Mirjam dao ocjenu 9 jer mu je sve bilo dobro, osim koktela od lubenice. Spomenka joj je dala ocjenu 8 jer joj se nije svidjelo glavno jelo, a Irena joj je dala nisku dvojku: „Ništa mi se nije svidjelo, nažalost…“
No ako ste pomislili da je to najniža ocjena u večeri, prevarili ste se jer je Nikita Mirjaminu večeru ocijenila – jedinicom!

„Dajem ocjenu 1 zato što Mirjam nije ispunila očekivanja koja sam imala s obzirom na to da je išla u školu kuhanja“, kazala je Riječka pjevačica. Tako je mlada Mirjam zaradila do sad najniže bodove – samo 20 bodova.

Foto: RTL/Screenshot

Izgleda da je riječki tjedan zapravo tjedan niskih ocjena, a može li Željko probiti prag od 30 bodova ili će i na njegovoj večeri biti više nedostataka nego prednosti – pogledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

 

Ključne riječi

Komentara 2

LE
Leonn
23:16 21.10.2020.

Uzas i sramota na sto spala vecera za 5. RTL ocjena 1. Ne dovodite dvorske lude vec normalne ljude kao u prosle dvije emisije nakon vampirice. Ovi gurui su katastrofa veganska

BA
bassland
21:19 21.10.2020.

Dosta više s tom vrištećom puricom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije