Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Status quo

Mirela iz 'Večere za 5' zbunila gledatelje: 'U braku sam, ali bez supruga'

Foto: RTL
12.03.2020.
u 11:09

Prije same večere domaćica je otkrila nekoliko pojedinosti iz privatnog života. Dotakla se i svog ljubavnog statusa koji je mnoge zbunio.

Mirela Fištrović iz mjesta Berek pokraj Bjelovara sinoć je ugostila ovotjedne natjecatelje emisije ''Večera za 5 na selu''. Prije same večere domaćica je otkrila nekoliko pojedinosti iz privatnog života. Kazala je kako živi s kćeri Marijom i to u neposrednoj blizini roditelja koji su joj susjedi. Dotakla se i svog ljubavnog statusa koji je mnoge zbunio.

1/7

"U braku jesam, ali bez supruga. Status mi je quo trenutačno", zbunila je nakratko gledatelje, no brzo je objasnila. "To znači da je suprug otišao i da je rastava vjerojatno u tijeku", kazala je Mirela za RTL koja je večeru zaokružila glazbenim iznenađenjem – tamburašima i pjevačicom, kojom je Denis bio oduševljen. „Iznenađenje mi se svidjelo, nisam očekivao sisatu plavušu koju sam napokon dobio“, komentirao je Denis, koji je večeru ocijenio visokom desetkom jer se Mirela jako potrudila da mu prilagodi jela.

„Sve je bilo više nego savršeno!“, pohvalila je Sanja koja je Mireli dala ocjenu 10, a Diana i Kocka domaćicu su nagradili devetkama. Tako je Mirela zaradila 38 bodova. „Jako sam zadovoljna i gosti su zadovoljni, baš me zanima što nam Denis sutra sprema“, kazala je Mirela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije