Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni roditelji

Mirela Forić i Darijo Srna ispratili kćer prvi dan u školu

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
23.08.2017.
u 16:25

Kasja je proslavila sedmi rođendan u Hrvatskoj, dok je cijela obitelj ljetovala u Malom Lošinju, a dio godišnjeg odmora proveli su i u Italiji na Sardiniji.

Poduzetnica Mirela Forić Srna sa suprugom, nogometašem Darijem Srnom, objavila je na Instagramu fotografiju s kćeri Kasjom snimljenu prvog dana njezina polaska u drugi razred osnovne škole u Pechersk School International (PSI), međunarodnu školu u ukrajinskom Kijevu.

Kasja je proslavila sedmi rođendan u Hrvatskoj, dok je cijela obitelj ljetovala u Malom Lošinju, a dio godišnjeg odmora proveli su i u Italiji na Sardiniji. 

 

 

First day of 2nd grade ✔️🎓

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

 

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije i kapetan ukrajinske momčadi Šahtara, koji je početkom svibnja proslavio 35. rođendan, i Mirela vjenčali su 2010. godine, nakon pet godina veze.

Dva mjeseca nakon vjenčanja dobili su kćer Kasju, a potkraj lipnja 2015. i sina Karla.

Komentara 5

Avatar babas
babas
20:03 23.08.2017.

Darijo Srna je veliki čovjek i veliki sportaš,legenda,prava šteta što više ne igra za reprezentaciju,bez njega smo dosta slabiji,zamjene nisu na tom nivou. Puno sreće i Dariju i njegovoj obitelji u privatnom životu. Moj omiljeni reprezentativac i kapetan!

GR
grodar
17:28 23.08.2017.

Koliko su puta presli cestu i dali su obukli carape?

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
16:48 23.08.2017.

A jel idu u džamiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije