Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fešta na snimanju

Mirela Brekalo na setu 'Ruže vjetrova' proslavila 57. rođendan

Mirela Brekalo (1)
Foto: RTL
1/5
07.02.2013.
u 18:06

Već tradicionalno glumcima iz popularne RTL-ove serije rođendan se pretvori u zabavu na setu. Bilo je tako i Mireli Brekalo koja u seriji igra Maricu Odak. Suprug Siniša Popović i 27-godišnji sin Luka nisu bili uz nju na slavlju

Već tradicionalno glumcima iz RTL-ove serije “Ruža vjetrova” rođendan se pretvara u zabavu na setu. Bilo je tako i Mireli Brekalo, u Marici Odak u seriji, koja je u srijedu proslavila 57. rođendan.

– Ujutro u šest imala sam let iz Zagreba u Split i došla sam ravno na set, gdje su me dočekali kolege s pjesmom i muffin-tortom, baš nešto što bi i Marica napravila – ispričala je popularna glumica.

Kaže, za rođendane radi feštu samo onda kada su okrugli. A takav joj se bliži za tri godine.

– Kao i sve, tako i mene zabrinjavaju godine, ali ne dam se smesti. Radim, živim i uživam, nije da previše dramatiziram zbog toga – kroza smijeh kaže Mirela.

Suprug Siniša Popović i 27-godišnji sin Luka nisu bili uz nju na slavlju, ali su joj čestitali preko telefona.

– Poželjeli su mi sreću i zdravlje i da dragi Bog bude uvijek sa mnom – kaže glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije