Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenuo dalje

Miran Kurspahić u vezi s lijepom arhitekticom?

Miran Kurspahić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
30.09.2015.
u 09:13

Lijepa arhitektica i glumac imaju mnogo zajedničkih interesa, a jedan od njih je zasigurno i velika ljubav prema modi

Miran Kurspahić navodno je u vezi s arhitekticom Ninom Mijom Čikeš. Prvi put zajedno su viđeni u Laubi na predstavljanju performansa umjetnice Oko i Severine.

Ubrzo su zajedno išli i na vjenčanje novinara Dražena Ilinčića, a snimljeni su nedavno i kako zajedno piju kavu, piše Story. Navodno su se Miran i Nina družili i na nedavnoj premijeri "Zvizdana" u HNK. Ni Miran ni Nina nisu htjeli komentirati glasine da su u vezi.

Lijepa arhitektica i glumac imaju mnogo zajedničkih interesa, a jedan od njih je zasigurno i velika ljubav prema modi. Prije nje, Miran je bio u dugogodišnjoj vezi s Majom Cvitanović, s kojom ima jednoipolgodišnju kćer Minu.

>>Miran Kurspahić i Maja Cvitanović prekinuli nakon 11 godina veze

>>Kurspahić ismijao kulturu celebrityja

Komentara 2

PR
pricalica
09:30 30.09.2015.

Hvala Večernji na ovoj prevažnoj vijesti. Ne znam kako bismo preživjeli bez saznanja što radi Miran kad ne sraćka po Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije