Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatko iščekivanje

Miran Kurspahić postaje tata: Djevojka Maja trudna tri mjeseca

Miran Kurspahic
Marko Lukunić/Pixsell
28.05.2013.
u 09:28

Zagrebački glumac i redatelj otkrio je da ne planira svadbu sa svojom djevojkom

Zagrebački kazališni redatelj i glumac Miran Kurspahić poznat je po osebujnom modnom stilu i pohođenju raznih društvenih događaja, no ubrzo će se sve promijeniti, a društvena krema ostati često uskraćena za njegove sjajne kombinacije. Naime, za šest mjeseci glumac će dobiti dijete.

Njegova tri godine starija djevojka Maja Cvitanović, zaposlenica u administraciji Hrvatske pošte, čeka dijete. – Istina je da ćemo postati roditelji, ali Maja inzistira na tome da taj dio intime ne dijelimo ni s kim, a ja to poštujem, kazao je Miran za 24sata. Tajno vjenčanje, o kojem se šuška u gradu, nije se dogodilo. – Ma kakvo vjenčanje? To su dezinformacije koje kolaju među neupućenim ljudima.

Maja i ja smo zajedno već punih devet godina i još se podnosimo, ali brak ne želimo, izjavio je glumac. – Uspjeh veze leži u razumijevanju i komunikaciji. Ljubav nikad među nama nije bila upitna. Papir nam ne treba, a iz njega mogu proizaći samo problemi. Dobre tulume organiziramo za rođendane i ne treba nam red sjedenja i "vajn gulaš" poslije ponoći, zaključio je Kurspahić.

>>Glumac Miran Kurspahić igra manekena u mračnoj modnoj priči

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije