Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primio cjepivo

Ministar Marić u uskoj majici pokazao isklesanu figuru i mišiće, ovo je tajna njegova izgleda!

07.01.2021.
u 15:19

U slobodno vrijeme ministar financija bavi se košarkom, tenisom, a relaksira ga i trčanje.

Nakon što su cjepivo protiv koronavirusa pred kamerama primili članovi Nacionalnog stožera civilne zaštite isto su učinili i predsjednik Zoran Milanović te deset ministara iz Vlade.

Predsjednik Zoran Milanović cjepivo je primio u Uredu predsjednika u koji je stigao u ležernom izdanju.Uz maslinasto zelene military hlače iskombinirao je i majicu kratkih rukava s grbom Počasno-zaštitne bojne, pristožerne postrojbe Glavnog stožera OS-a RH, zadužene za izvršavanje počasno-ceremonijalnih zadaća za potrebe državnog i vojnog vrha.

- Pozivam sve koji žele, ali i one koji ne žele da se cijepe, i ono sigurno pomaže. Mislim da u onom trenu kada bude više cjepiva nego onih koji su se voljni cijepiti, da će doći do preokreta. To je bolje, a ne manje loše. To je sve što mogu reći. Ljudi, cijepite se - rekao je Milanović nakon cijepljenja.

Ovakav način borbe protiv koronavirusa podržao je i ministar financija Zdravko Marić koji je privukao pažnju svojim izgledom. Cijepio se u uskoj bijeloj majici ispod koje su se nazirali mišići, ali i definirane ruke koje su očigledno rezultat treninga i marljivog rada na sebi. U slobodno vrijeme bavi se košarkom, tenisom, a relaksira ga i trčanje.

- Trčanje je redovna vježba jer je to aktivnost koja iziskuje najmanje vremena, a ima značajan učinak. U sat vremena stignem skinuti odijelo, otrčati krug oko Jaruna, otuširati se i nastaviti s redovnim bilo radnim bilo privatnim aktivnostima - kazao nam je svojedobno Marić i otkrio da trči krug ili dva oko Jaruna odnosno od 6 do12 km.

Trčanje me razbistri, uklanja stres, ali mi je važno i zbog kondicije jer moji sportovi su zapravo sportovi s loptom. Već više od 10 godina u jednom klubu rekreativno igram tenis. Imam odličnu ekipu i u tom se društvu dobro osjećam. Kada dođem na tenis, zaboravim sve, vidim samo protivnika i lopticu - istaknuo je Marić koji se prvo zaljubio u košarku.

- Košarka je bila moj prvi sport, moja prva ljubav, počeo sam je trenirati na početku osnovne škole. U Brodu je tada bio klub Oriolik-Jasinje u kojem sam igrao, a moj prvi trener uzdigao nas je do razine da su neki od mojih kolega iz tog trećeligaškog kluba došli do prvoligaških klubova. Jedan moj prijatelj i suigrač igrao je i za juniorsku reprezentaciju svijeta - pohvalio nam se 2018. godine ministar Marić.

Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

Komentara 23

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:18 07.01.2021.

Ozbiljan portal, ozbiljan članak..... Dakle u ova vremena očekujemo afirmativne članke, članke koji će dignuti moral, nadu.... No gotovo svi mediji plasiraju što je moguće negativnije priče koje potiču samo dodatnu frustraciju i mržnju, a relaksirajuće teme su ovakve gluposti, zatim rastrčavanje jelene februarke u podne i pol po zelenom valu u spavaćici, severinin outfit negdje u gradu, izgled kojekakvih sprskih glumica.... Nadam se da ćete i vi u medijima doživjeti sudbinu koju zaslužujete.

Avatar nosac
nosac
17:04 07.01.2021.

mala lopina

SJ
Sve je uzalud
15:52 07.01.2021.

....kako se nečije majke kaju...udaraju glavom o zid....proklinju sudbinu kletu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije