Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo pohvale

Minea pozirala u kožnim hlačama: Što si starija to si ljepša

Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
10.12.2020.
u 08:45

Ova 43-godišnja pjevačica koju gledamo kao voditeljicu u IN Magazinu Nove TV od svojih obožavatelja dobiva samo pohvale na račun svog izgleda.

"Vrapci i komarci" bili su hit Renate Končić Minee prije 25 godina, a ova 43-godišnja pjevačica zadnjih godina je rado viđeno lice na malim ekranima pjevaču karijeru je sve više zamijenila voditeljskom u IN Magazinu Nove TV, a broj njezinih obožavatelja povećava se iz dana u dan. Na Instagramu ima svoju vjeru skupinu pratitelja koji su sve više očarani njezinim mladolikim izgledom i nakon objave fotografije u kojoj pozira u kožnim hlačama od njih je dobila samo pohvale:

- Zgodan kožnjak. Što si starija to si ljepša. Kako dobra frizura promijeni izgled na bolje. Hlače su mrak. - pišu joj obožavatelji.
Minea se nedavno odlučila i za promjenu frizure i sada ima šiške koje su sudeći po reakcijama njezinih obožavatelja bile pravi hit. 

Ovo ljeto pjevačica i voditeljica našla se u neugodnoj situaciji i postala je žrtve krađe identiteta na internetu i upozorila je na to svoje obožavatelje. - Nažalost sve češće se događa da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana dogodilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni Instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim - upozorila je tada Minea, a nažalost nije bila jedina poznata osoba kod nas koja se našla na meti kradljivaca identiteta na internetu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije