Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOW!

Minea objavila je izazovnu fotku: Savršenstvo si od žene

Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
23.10.2019.
u 09:36

Voditeljica i pjevačica obožavatelje je iznenadila izazovnim izdanjem i nagradili su je samo komplimentima.

Kako kombinirati traper jaknu, a da nije dosadno?, pitala se Renata Končić Minea na Instagramu gdje je objavila fotografiju s novom frizurom te traper jaknom koju spominje u svom pitanju, a u kojoj je istaknula dekolte.

Voditeljica In Magazina na Novoj TV i pjevačica rijetko objavljuje ovako izazovne fotografije, a reakcije obožavatelja na ovu fotografiju bili su samo pozitivni komentari i komplimenti. 

- Savršenstvo od žene! Na lijepoj ženi ništa nije dosadno. Draga Minea, ti si naša kraljica ljepote. Ljepotica si - bili su samo neki od
komentara koje su joj napisali obožavatelji ispod ove fotografije.

 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Minea je ove godine prekinula dugogodišnju vezu s bivšim nogometašem Slađanom Asaninom i od tada nije otkrila u kojem je statusu njezin ljubavni život sada. 

Ključne riječi

Komentara 4

NO
nordic
19:58 23.10.2019.

ma slatka bila i ostala. jako draga osoba. sve najbolje

DO
Dox
12:32 23.10.2019.

Neostvarena starudija

RO
roland
12:50 23.10.2019.

Meni je Minea oduvijek bila zanimljiva. Ona je kao vino, što zrelija, to bolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije