Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u 'Parovima'

Milojko i Požgaj obračunali se zbog Milijane, ona od šoka pala u nesvijest

Foto: Screenshot Happy TV/Srbija Danas
08.04.2019.
u 19:50

Dok je Milijana nepomično ležala zatvorenih očiju, dvojac se osim verbalno obračunao i fizički.

Ne smiruju se strasti u 'Parovima'. Aleksandar Požgaj bacio je oko na Milojkovu odabranicu Milijanu što se 74-godišnjaku nikako nije svidjelo. Dok se presvlačio u garderobi 'Parova', Božić je Milijani Bogdanović (21) obećao da će je zaštititi od Požgaja, koji je baš u tom trenutku ušao u garderobu, zbog čega ga je Milojko napao.

- Sklanjaj se, kako te nije sram! A ti, Milijana, nemaš što razgovarati s njom - poručio je Milojko. 35-godišnji Požgaj nije mu ostao dužan pa je uzvratio da Milijana nije njegovo vlasništvo. 

Usred svađe Milijani je od šoka pozlilo. - Jao, vrti mi se u glavi. Nije mi dobro - viknula je stanarka, te su joj u pomoć pritekli Elvin Kadrić Kadra i Izabela Alijoski koji su joj donijeli vode i odveli je do kauča gdje je nepomično ležala neko vrijeme. U tom trenutku navodno je došlo i do fizičkog kontakta. - Nemoj me lupati po leđima - rekao je Požgaj dok je Božić negirao da ga je uopće dotaknuo. 

Nakon što je Milijani pozlilo parovi su već počeli spekulirati je li uzrok nesvjestice stres ili je to znak trudnoće s obzirom da je prije nekoliko dana izjavila da želi bebu, piše Srbija danas. 

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar antimaterija
antimaterija
20:13 08.04.2019.

Koji šund!!! Bože mili što je vama i ostalim medijima, pa zar je naše društvo ovoliko nisko palo?

IG
Igggy
20:11 08.04.2019.

OVO je vijest!

KA
kalimera
08:38 09.04.2019.

Severina je jučer dobila mengu.Trajat će 5 dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije