Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvarno se vole

Milojko i Milijana potvrdili ljubav: Kamere uhvatile akciju pod pokrivačem

Foto: Youtube Screenshot
1/6
17.04.2019.
u 14:21

Natjecateljima koji su bili u dnevnoj sobi puštena je snimka kako se u susjednoj sobi par mazi pod pokrivačem. Oni su, naravno, odmah pohrlili vidjeti o čemu je riječ.

Natjecatelji srpskog reality showa ''Parovi'', trenutačno najkontroverzniji par regije, o kojem su pisali i britanski mediji, 21-godišnja Milijana Bogdanović i 74-godišnji Milojko Božić odlučili su gledateljima dokazati da se stvarno vole, piše Kurir.

Naime, natjecateljima koji su bili u dnevnoj sobi puštena je snimka kako se u susjednoj sobi par mazi pod pokrivačem. Oni su, naravno, odmah pohrlili vidjeti o čemu je riječ.

Foto: screenshot/facebook

Kada su došli u sobu, podignuli su im pokrivač kako bi vidjeli što se ispod događa jer je Milijana ranije rekla da je Milojko impotentan. Natjecatelji su se razočarali jer nisu uspjeli vidjeti ništa ''konkretno''. Počeli su vikati na njih da su foliranti i da "lažu narod".

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Komentara 10

VE
velikizec
14:58 17.04.2019.

Dno dna "hrvatskog" "novinarstva".

Avatar Dadinho
Dadinho
16:00 17.04.2019.

Ja mislim da mu je zapravo mijenjala PAMPERS!

Avatar picaškandalo
picaškandalo
15:51 17.04.2019.

Kakvo trovanje ljudi je ovo.. Strašno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije