Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parovi

Milojko hitno prevezen u bolnicu, Milijana jedva došla k sebi

Foto: screenshot
1/3
05.05.2019.
u 16:03

U srpskim 'Parovima' niže se drama za dramom. Ovog puta Milojka Božića (74) hitna pomoć morala je odvesti zbog bolova u ruci.

Milojko Božić (74) u srpskim 'Parovima' prignječio je ruku i zbog bolova je hitno prevezen u bolnicu kako bi mu liječnici pružili potrebnu pomoć.

Napustio je reality kako bi mu sanirali ozljedu, a njegova mlađahna zaručnica Milijana Bogdanović (21) se uplašila za njega i isprva reagirala jako burno. Sustanari su joj jedva uspjeli pomoći da se smiri.

- Ne zna ni on kako je uspio prignječiti ruku, ali eto dogodilo se. Produkcija je odmah rješila problem, te ga je prevezla u bolnicu kako bi ga liječnici pregledali. Na njegovu sreću ne mora nositi gips, samo je pridržava gazom za previjanje - rekao je izvor blizak produkciji za Alo.rs.

Iako u većini slučajeva Miljiana izaziva ljubomoru kod Milojka ljubeći se s Aleksandrom Požgajem, sinoć je došlo do obrnute situacije. Naime, u vilu je stigla bivša natjecateljica Nina Prlja (26) koja je zaintrigirala 74-godišnjaka.

- Lijepa je jako, ima lijepe oči, prava ljepotica - rekao je Božić, prišao Nini te joj poljubio ruku.

Milijana ipak nije htjela pokazati ljubomoru pa se odlučila udijeliti kompliment.

- Puno si ljepša nego na televiziji - rekla je Nini.

Pogledajte koji parovi su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 3

MU
Muncimir
16:08 05.05.2019.

Redakcija hrvatskog Kurira-a stvara Oluju izmeta nad Hrvatskom.

Avatar Trica
Trica
16:35 05.05.2019.

Koju ruku, lijevu ili desnu:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije