Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro se osjeća

Milka Babović (92) završila u bolnici: Zaražena je i koronavirusom

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
1/3
28.10.2020.
u 16:36

Prije 15ak dana zbog uobičajenih zdravstvenih tegoba za njezinog godište hospitalizirana je, a danas prebačena u Kliničku bolnicu Dubrava gdje se utvrdilo da je zaražena i koronavirusom.

Legendarna televizijska sportska novinarka Milka Babović juler je proslavila svoj 92. rođendan, no ne onako kako je htjela.  

Prije 15ak dana zbog uobičajenih zdravstvenih tegoba za njezinog godište hospitalizirana je, a danas prebačena u Kliničku bolnicu Dubrava gdje se utvrdilo da je zaražena i koronavirusom, piše Jutarnji list.

Milka s obzirom na godine spada u najrizičniju skupinu, no Jutarnji list prenosi informacije iz bolnice da se gospođa Babović osjeća dobro, dobrog je duha i lucidna kao i inače te se očekuje da će se u potpunosti oporaviti.

Milka je inače bivša sportašica. Bavila se atletikom, a ostala je upamćena kao vrhunska sportska novinarka i jedna od osnivačica Sportske redakcije tadašnje Televizije Zagreb. Većina gledatelja pamti ju kao članicu žirija u showu "Ples sa zvijezdama". 

Ključne riječi

Komentara 4

LI
Linomedo
22:42 28.10.2020.

Želim joj brzo ozdravljenje, bitan je vedar duh, a ona ga ima.

YO
yocablokirando2022god
20:05 28.10.2020.

Znači zbog nje je sva ta frka...

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
17:32 28.10.2020.

Vrijeme je za Milku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije