Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-ov kviz

Miljenka Ivec briljirala u 'Šifri': Oslanjam se na intuiciju, a loša sam u znanju stripova

Kviz Šifra
Foto: HRT
1/3
20.11.2017.
u 15:26

Psihologinja iz Novog Marofa od 18 godine sudjeluje u HRT-ovim kvizovima. U "Milijunašu je osvojila 125 000 kn, u "Najslabijoj karici" 21 tisuću kuna i u "1 protiv 100" osvojila je 200 tisuća kuna.

Psihologinja Miljenka Ivec iz Novog Marofa sinoć je u HRT-ovom kvizu "Šifra" osvojila 125 tisuća kuna.

Otvorila je i pitanje za pola milijuna ali odustala je od daljnjeg natjecanja, jer, kako nam je rekla, nije bila sigurna u svoj odgovor. 
- Bilo je uzbudljivo, a o tome koliko ću novaca osvojiti nisam uopće razmišljala - veli Miljenka čije je ime dobro poznato u kvizaškim krugovima, ali HRT-ovoj publici jer Miljenka je sudjelovala i u kvizovima "Najslabija karika", "Milijunaš" i "1 protiv 100" i tamo je osvojila lijepe iznose.

- U "Najslabiju kariku" sam se prijavila kad sam napunila 18 godina i tamo sam osvojila iznos od koliko se sjećam 21 tisuću kuna. Nakon toga je bio "Milijunaš" u kojem sam osvojila 125 tisuća kuna i nakon toga "1 protiv 100" u kojem je osvojeni iznos bio 200 tisuća kuna - priča nam Miljenka dodajući kako joj novac nikada nije motiv za prijavljivanje na kvizove, cilj joj je testirati znanje.

- Dosta se oslanjam na intuiciju u odgovaranju. Analize mi idu dobro pa mi je to nekako metoda za kojom posežem kad nisam sasvim sigurna u odgovor. - otkriva nam svoju pobjedničku taktiku.

U kvizove se zaljubila kao djevojčica i nije propuštala "Kviskoteku", a jedini kviz na HRT-u na kojem još nije bila je "Potjera". Na pitanje na kojem području bismo je mogli uhvatiti "tankog" znanja odgovara: - Stripovi, to mi nije baš najbolje područje. O tome kako će potrošiti osvojeni novac još nije razmišljala.  U Novom Marofu gdje živi, s prijateljem Darijem organizira i pub kviz koji se održava svakog ponedjeljka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije