Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila se

Milijana otkrila sve detalje veze: 'Bila sam u kući u kojoj je živio sa ženom'

Foto: Youtube Screenshot
1/4
29.04.2019.
u 12:57

Otkrila joj je da je veza započela jer je on bio u lošim odnosima sa ženom, a jednom je čak bila i u njegovoj kući u kojoj je živio sa ženom.

Sudionica reality showa ''Parovi'', Milijana Bogdanović priznala je svojoj cimerici da je bila u vezi s oženjenim muškarcem, što je čak priznala njegovoj ženi.

Otkrila joj je da je veza započela jer je on bio u lošim odnosima sa ženom, a jednom je čak bila i u njegovoj kući u kojoj je živio sa ženom. Jednom ga je navodno i gađala mobitelom, promašila i pogodila zid. Kada se mobitel razbio, on joj je rekao da će joj kupiti drugi i da se ne živcira. Milijana je kazala da nikada nije financijski iskorištavala svoje ljubavnike iako je bila u dobrim odnosima s utjecajnim ljudima.

Kada su prekinuli, isprintala je sve njihove zajedničke fotografije, stavila ih u omotnicu i poslala njegovoj ženi. On je navodno imao odraslu djecu.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Komentara 12

DJ
Djura013
14:28 29.04.2019.

Boze moj, pa ovo o cemu vi ovde pisete i sta komentarisete u Srbiji niko ne gleda. Dodjem ovde povremeno, da vidim o cemu komsije pisu a pola clanaka iz Srbije. Odustajem, naci cu neki makedonski portal, valjda oni pisu nesto smislenije.

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
15:39 29.04.2019.

region je u šoku... poslije raspada jugoslavije i aba lige kud još i ova tragedija....

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
14:23 29.04.2019.

Poštena i iskrena mlada dama😛

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije