Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadbena zvona

Milijana i Milojko zajedno odabrali vjenčanicu, a danas je njihov dan!

Foto: Instagram screenshot
1/6
07.09.2019.
u 12:28

Zbog razlike u godinama ovaj par zainteresirao je brojne gledatelje reality showa 'Parovi'.

Jedan od najinteresantnijih ljubavnih parova ove sezone upravo su 21-godišnja Milijana Bogdanović i 74-godišnji Milojko Božić.

Nakon sudjelovanja u srpskom reality showu 'Parovi' dignuli su veliku prašinu svojim svađama i aferama, ali čini se kako to nije narušilo njihovu ljubavnu idilu. Danas će svoju ljubav ovaj par i službeno zapečatiti te će unatoč svemu u srpskoj Požegi postati supružnici, piše 24sata.

Foto: Instagram Asos
- Ja sam planirala vjenčanje, a Milojko je samo odobravao - rekla je Milijana za 24sata. Nije htjela komentirati iznos koji je potrošen na svadbu, samo je odala da je sve bilo u granicama njihovih mogućnosti. Također, kako ovaj par ni po čemu nije običan tako nije niti kad su u pitanju tradicionalni običaji.

Vjenčanicu je Milojko već vidio, no to ih ne brine, ispričala je Milijana za 24sata.

- Zajedno smo je birali, ne vjerujem u te običaje. Mi već živimo zajedno pa ću ja izaći iz mladoženjine kuće - rekla je i priznala da je teško izabrala pravu vjenčanicu. Konačni odabir pao je na dugu, svilenu haljinu brenda Pronovias. Otkrila je i koliko će gostiju biti uz njih na ovaj sretan dan.

- Imat ćemo do 180 ljudi. Popis se često mijenjao, ali bit će nama dragih ljudi iz ‘Parova’ - ispričala je mladenka. Gosti će se zabavljati uz narodnu muzika, a Milijana je priznala da od hrvatskih izvođača voli najviše slušati Severinu, Alku Vuicu i Ninu Badrić.

Foto: Instagram screenshot

Uzbuđenje i tremu pred svadbu buduća Milojkova supruga ne skriva.

- Od treme uvijek mislim da sam nešto zaboravila ili da nešto neće biti kako treba - nervozna je, ali u njihovu ljubav ne sumnja unatoč zlim jezicima koji sumnjaju u vezu.

- Izgledam li obeshrabreno? Ne obraćam pažnju na komentare. To je moj put ka sreći - objasnila je. Medeni mjesec provesti će u Grčkoj, a na pitanja o djeci za 24sata je odgovorila kako ima mnogo obaveza.

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
18:03 07.09.2019.

Ko od njih je u rodbinskom odnosu sa glavnim na ovom, navodno hrvatskom, portalu? Jel bi mogli jedan dan u godini bez davljenja Hrvata sa milojkima i milevama? Fala!

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
13:55 07.09.2019.

Ne može mi nitko reći da joj, u njenim godinama, ne bi "pasal" netko mlađi. Iako me ne bi čudilo da ima nekog zagondžiju sa strane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije