Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni djed

Ivica Todorić podijelio sretnu vijest: Rodio se još jedan Todorić, mali Vid

todorić mihajlović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
15.11.2017.
u 18:59

Najmlađi Todorićev sin Ivan i njegova djevojka Milica Mihajlović dobili su sina, a Ivica je na blogu napisao: Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj

Milica Mihajlović bivša manekenka i djevojka Ivana Todorića rodila je danas, a sretnu vijest na svom blogu je objavio djed Ivica Todorić.

Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid ! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj . I za nju se nikada neću prestati boriti. - napisao je Todorić na blogu.

Najmlađi sin Ivice Todorića i njegova odabranica zaljubili su se 2009. godine kada su se upoznali u New Yorku, a Milica se u to vrijeme bavila manekenstvom.

Vezu su prekinuli na nekoliko mjeseci 2013. godine, ali ubrzo su izgladili nesuglasice i Milica je opet bila čest gost u Kulmerovim dvorima. Da očekuju prinovu Milica i Ivan, navodno, su obitelj obavijestili ovog Uskrsa. 

todorić mihajlović
1/8

Komentara 13

PU
Pukovnik
20:20 15.11.2017.

Deda će mu staviti 58 mrd. HRK pod jastuk!

CR
crobarometar
21:10 15.11.2017.

I njega odmah u zatvor, neka dokaže kako je stekao imovinu!!

GU
General_U
21:11 15.11.2017.

ma nek si ivica mici zapraš.. pa kud puklo da puklo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije